Szabadidő

Internetezõ nõk

A pályázók köre: olyan internetezõ magyar, illetve magyarul tudó nõk, korhatár nélkül, akik Magyarországon vagy a világban bárhol élnek.

Kiíró: Magyar Internetező Nők Egyesülete
Pályázat címe: Nők és a net – Internetező nők történetei

Pályázhatnak: Internetező nők.
Beadási határidő: 2001. szeptember 30.


A pályázat témái:





1. Behálózva – Hogyan lettem számítógép-használó, netrajongó? Annak története, hogy egy nő hogyan ismerkedik meg a komputerek világával, aztán az internettel. Mire használja később az internetet elsősorban, s mit jelent az számára?

2. Az én netsztorim – Érdekes, megható, emlékezetes, különleges történetek az internetes élmények közül.

Pozitív hangulatú és felfogású írásokat várunk. Olyanokat, amelyek az internet igazán emberi oldalát mutatják meg, és ezzel mintegy segítik a köztudatban az internet egészének reálisabb megítélését.

Az írások terjedelme maximum 3 ezer karakter (szóközök nélkül).


Belföldön élő hölgyeknek:

I. díj: egyéves ingyenes, korlátlan internethasználat a PSInet Magyarország Kft.-től.
II. díj: féléves ingyenes, korlátlan internethasználat a PSInet Magyarország Kft.-től.
III. díj: negyedéves ingyenes, korlátlan internethasználat a PSInet Magyarország Kft.-től.
Külföldön élő hölgyek esetében:

I. díj: 20 ezer forint értékű, magyar nyelvű könyvcsomag (szakkönyvekből, szépirodalmi művekből válogatás a Bagolyvár Könyvkiadótól, a Balassi Könyvkiadótól, a Lezlisoft Computer Graphicstól)
II. díj: 15 ezer forint értékű, magyar nyelvű könyvcsomag (szakkönyvekből, szépirodalmi művekből válogatás a Bagolyvár Könyvkiadótól, a Balassi Könyvkiadótól, a Lezlisoft Computer Graphicstól)
III. díj: 10 ezer forint értékű, magyar nyelvű könyvcsomag (szakkönyvekből, szépirodalmi művekből válogatás a Bagolyvár Könyvkiadótól, a Balassi Könyvkiadótól, a Lezlisoft Computer Graphicstól)
IV-X. helyezettek: könyv- és tárgyjutalmak.

Valamennyi résztvevő ajándékot kap.

A legjobbnak ítélt pályamunkákból válogatást teszünk közzé további ellenszolgáltatás nélkül, szerkesztett formában egy tervezett papír kiadású könyvben. Ezzel is segíteni kívánjuk az internet emberi oldalának bemutatását. A pályázatok beküldését a Magyar Internetező Nők Egyesülete a publikáláshoz való hozzájárulásnak is tekinti. A szerző nevét a pályázó kérésének megfelelően tüntetjük fel.

Általános információk:

A pályázati kiírással kapcsolatosan érdeklődni lehet a  Magyar Internetező Nők Egyesületénél (1063 Bp., Szondi u. 72.) az 1 – 302-02-09-es telefonszámon.

Várjuk az internetező nők írásait, hogy közösen megmutathassuk a világháló igazán emberi oldalát és az internetező nők értékeit, humorát, íráskészségét, összefogását!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top