Szabadidő

Kiadványok a Dél-Dunántúl régióról

Dél-Dunántúlt - a "mediterrán régiót" - sokféle színes kiadványból megismerheted, akár a pécsi világörökséget, egy jó borkóstolót, a háborítatlan természetet, jótékony hatású gyógyfürdõket vagy egy izgalmas kerékpártúra útvonalat keresel.




A kerékpáros térkép 11 kerékpáros túraútvonalat javasol a kerekezőknek a kastélytúrán keresztül a borút kerékpártúrán át a tolnai vártúráig. A túraútvonalakon kívül a szintkülönbséget, a távolságot is feltüntettük. A térkép hasznosan forgatható, mivel szállás- és étkezési lehetőségeket valamint árakat is tartalmaz.

Egyedülálló formában jelent meg a 2001. évi dél-dunántúli rendezvénynaptár. A zsebnaptárként is használható kiadvány a régió jelentős turisztikai rendezvényeit mutatja be a szervezők címének feltüntetésével.





Az 1-2 nap a Dél-Dunántúlon c. kiadvány új kezdeményezés. A belföldi vendégeket is csábító ajánlatok 1-2 napos programokat kínálnak a régióban. A kiadványban a régió legjelentősebb turisztikai célpontjai találhatók (Pécs, világörökség, Villány-Siklósi Borút) a még kevésbé ismert szolgáltatók mellett.

Újdonságként mutatjuk be például a sióagárdi királyi szakács, a kaposmérői honfoglaláskori lovasíjász, vagy a káni örökségfalu ajánlatát.

A régió kiemelkedő és egyedülálló ajánlatait tartalmazza a Gyöngyszemek c. kiadvány, amely 21 kiváló programlehetőséget ajánl Önnek és családjának.

Aki szálláshelyet keres a régióban érdemes forgatnia a regionális szálláskatalógust, amely valamennyi szálloda, panzió és ifjúsági szálláshely adatait tartalmazza 2002 végéig érvényes árakkal és szolgáltatásokkal együtt.

A fiatalok és a természetkedvelők érdeklődését elégíti ki a regionális kemping kiadvány, amely szintén árakkal együtt mutatja be a szolgáltatásokat.


A fenti kiadványok térítésmentesen igényelhetők a régió valamennyi Tourinform irodájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top