Szabadidő

Lakástrend és Design 2001

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg Budapesten a Lakástrend és Design elnevezésû kiállítást , amelyben gyönyörködhetünk május 10-tõl 13-ig a Mûcsarnokban.

Az idén a Műcsarnokba átköltöztetett tárlaton a nemzetközi lakberendezés mellett a hazai iparművészet és formatervezés mesterei is bemutatkoznak. A Mai Magyar Bútortár három teremben, 30 alkotással mutatkozik be, Piero Lissoni olasz sztárdesigner pedig egy teljes termet megtöltő kollekciót hozott Budapestre. Az izgalmakat Somlai Tibor, nemzetközileg elismert formatervező-belsőépítész egyedülálló élő bútor- és divatshow performance előadása fokozza.

A DRESS & HOME naponta kétszer – délután három és öt órai kezdettel – várja az érdeklődőket kifutóra komponált bútorkülönlegességeivel. Az idei tárlat másik különlegessége a záróprogram. A szombat este hajnali két óráig nyitva tartó Műcsarnokban színes, zenés programok borzolják az éjszakai kíváncsiskodók és a mulatni vágyó szemlélődők kedélyeit.

Cím: Műcsarnok, XIV., Hősök tere

Telefon: (06-1)343-74-01

Nyitva tartás: 10-18 óra között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top