Szabadidő

Új rekorddal tért vissza a múmia!

A “minden idõk legjobb eredményével induló mozi" az Egyesült Államokban ezentúl egyenlõ A MÚMIA VISSZATÉR címû filmmel – legalábbis, ami a nem ünnepi hétvégén mozikba kerülõ filmeket illeti.

Ezidáig a Star Wars I. rész – Baljós árnyak büszkélkedhetett a legjobb eredményekkel – 64.8 millió dollárral. Ezt a bevételt a Brendan Fraser és Rachel Weisz főszereplésével készült kalandfilm – melyben az első rész összes hősei sorra visszatérnek – több mint 5 millió dollárral szárnyalta túl, azaz a mögöttünk álló hétvégén 70,1 millió dollárt hozott a Universal stúdió konyhájára.

Minden idők összes bemutatói között pedig a második helyet szerezte meg A múmia visszatér: Az elveszett világ bevétele 1997-ben egy ünnepi hétvégén 72,1 millió dollár volt, így őrzi vezető helyét – az ezüstérmes hátránya azonban mindössze 1 millió dollár!

Stephen Sommers filmjét nem sokára a magyar nézők is megnézhetik: már csak 10-et kell aludni a bemutatóig, a sokak által várt dátum tehát

2001. május 17.

Minden bizonnyal új hazai rekordokról is beszámolhatunk majd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top