Szabadidő

Amerikai pite

Az Amerikai pite a felnõtté válás legmeghatározóbb élményét, a "hogyan veszítsük el szüzességünk" problémáját járja körbe a hazai magazinokban e témakörben olvashatóknál lényegesen szórakoztatóbb módon, pedig néhány kérdés és a reájuk adott szexológusi válasz már a honi orvosi rovatok esetében sem volt pite.

Visszakanyrodva azonban a filmhez, pár fiatal úgy gondolja, egy percig sem vár az élet talán legtitokzatosabb, ám vitathatatlanul a legtöbb gyönyört adó élményének, a szerelemnek, ezen belül is a testiségnek a felfedezésével. Engedelmeskedve egyre aktívabb nemi hormonjaik hívó szavának, eldöntik, hogy a szexuális tapasztalás sokszor rögös útjára lépnek, s e cél érdekében haladéktalanul akcióba kezdenek.

Az amennyire tapasztalatlan, annyira túlfűtött ifjak mindegyike más-más úton véli megtalálni a hőn áhított célba érést az ellenkező nemnél. Természetesen a lányok sincsenek könnyebb helyzetben, sőt… Némileg zavartan próbálják előadni a végzet asszonyát, miközben elszántan és szorongásokkal telve próbálnak megszabadulni legféltettebb kincsüktől.

Melyikünkben ne hagyott volna maradandó nyomodat a félszeg mozdulatokkal és kínos jelenetekkel tarkított, ám mégis a legszebb emlékeket fölvonultató kamaszkor, amikor is a tisztesség megőrzése és a nagymenőség látszata mögött mindenki azon munkálkodott, hogy megtörténjék vele a lét legnagyobb csodája és végre visszavonhatatlanul elveszítse gyermeki ártatlanságát.

A filmet az HBO-n láthatjuk ma este 22 óra 10 perckor. Jó szórakozást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top