Aktuális

Soma Mamagésa: Búcsú és mégsem!

Eltelt hat és fél év, Soma úgy véli, eljött a változás ideje. Egy levéllel fordul minden olvasójához – hozzád is! –, hogy meséljen a terveiről.

Kedves Olvasóm!

Soma Mamagésa: Búcsú és mégsem!Hat és fél év után eljött a változás ideje. Ennyi idő alatt szinte minden alapvető problématípusra válaszoltam már, épp ezért most új dolgokba fogok bele. Csakúgy, mint most szinte minden a világban, a mi site-unk is nagy változás előtt áll.

A jó hír az, hogy május 3.-ától csak a rovatom szűnik meg, a jelenlétem nem. Helyette két új alrovatom lesz, amikben igen szabadon élhetem meg információközlési vágyamat. Az egyik alrovat az aktuális-közéleti rovatunk része lesz, amiben hetente egyszer egy-egy aktuális, szabadon választott hírt kommentálok. A másik alrovat az Életmód rovat része lesz, melyben szintén hetente egyszer szabadon írok bármiről, amivel kapcsolatban az a határozott intuícióm támad, hogy akkor azt az üzenetet kell, hogy átadjam (Már többször meséltem a bumeráng technikámról, a site-omon le is van írva a lényege). Ez az üzenet jöhet egy sztorin keresztül, esetleg egy idézet, film, esemény vagy valamilyen élmény által – olyan gazdag a világ, meglátjuk, mi az, ami éppen megragad.

Eddigi válaszleveleim megtalálhatóak lesznek az archívumban. Remélem, a két új alrovat pótolja az esetleg fellépő hiányt, sőt, még többet adhatok általa.

Nagyon köszönöm minden eddigi levélírómnak, és olvasómnak a rám és felém való bizalmat, nyitottságot, és örülök, hogy továbbra is „együtt” maradhatunk a NLCafén is.

További sok-sok erőt, örömöt, olvasást és megélést!

Minden jót:

Soma Mamagésa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top