Szex

Anetta és András

Egy citromailes e-mail címnek köszönhetik a boldogságukat.

Anetta és András
Szerelemre vágysz? Kalandra? Boldogságra? – kattints és találd meg az igazit! 

Citromailes címem van, és minden kilépésnél ott virított a kurzorom alatt, hogy nlcafe, szolgáltatások, alatta meg: párkeresõ.

A sokadik alkalommal nagy felindulásomban regisztráltam, de csak azért, hogy szörfözhessek kicsit a “jelöltek” között. Inkább kíváncsiság volt, mint valódi elhatározás, így csupán egy becenevet, a lakhelyemet, meg a koromat adtam meg. El is felejtettem az egészet, míg egy napon értesítő levelem jött: “Kedves an.75! Új leveled érkezett, melynek feladója footbear, tárgya pedig: Szia.” Ez 2007.01.24-én történt. 2007.07.07-én pedig örök hűséget fogadtam Andrásnak. Ami a két időpont között, és azóta van, az a megvalósult álmunk.

 


Először 2007.01.31-én találkoztunk személyesen, ennek hamarosan itt az évfordulója, nagyon készülünk rá. Szívből örülök, hogy épp most találtam rá erre a felhívásra, és feleleveníthetem életünk fordulópontját. Ajándéknak szánom Andrásnak.
Többször is szóba került már közöttünk, ha nincs ez az oldal, akkor kevés esélyünk lett volna találkozni, pedig nem messze éltünk egymástól. De a sors így akarta, és mi minden egyes napon hálát adunk ezért. Köszönjük, és kívánjuk, hogy minél több embernek legyetek az életében fordulópont!

Üdvözlettel: Anetta és András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top