Szex

Henrietta és Gábor

Megismerkedésünk története olyan, mint a filmekben, meglátni és megszeretni egy pillanat mûve volt, annak sem egy szokványos változata. Az "Igazi" megtalálásához az Internet párkeresõ oldalára lapoztunk.

Már az első levélváltáskor erős szimpátia alakult ki közöttünk. Kiadós levelezésünk egy regénnyel is felért. Izgalommal vártuk az első találkozást, de kár volt izgulni, mert a személyes találkozásunk varázslatosra sikeredett. Ettől kezdve felgyorsultak az események. Hiába voltunk több mint 100 km-re egymástól, ha időnk engedte sülve-főve együtt voltunk. Két hónapja ismertük meg egymást, de számunkra ez sokkal több időnek tűnt, ezért mertük tervezni a közös jövőt.

TIPP: szeretnéd te is megtalálni a szerelmet? Regisztrálj most a Nők Lapja Cafe Párkeresőjére!

Már kigondoltam a lánykérés időpontját és legalkalmasabbnak a közelgő karácsony meghittsége kínálkozott. A következő feladat e téren a gyűrű méretvétele, melyet fifikás, mérnöki találékonysággal oldottam meg. Egy alkalommal, mikor Heni a fürdőszobában piperkézett addig én a hálószoba fésülködő asztalán lévő gyűrűt az ujjaimon végig próbálva elégedetten a tükörbe néztem, ahonnan Heni mosolygott vissza rám. Így nem volt értelme tovább titkolózni. A hagyományoktól eltérően gyűrű nélkül kértem meg a kezét, letérdeltem elé, csókot leheltem gyűrűtlen kezére, s kértem, hogy sétáljunk el az ékszerboltba. Utána végiglátogattuk a szülőket, akik meglepetésükben szóhoz sem jutottak, ám szívük mélyén őszintén örültek örömünknek.

A megismerkedésünk utáni 3. hónapon felmondtam a munkahelyemen és leköltöztem Henihez, majd belekezdtünk az esküvőnk tervezésébe, amely 2006. július 29-én volt. Nagyon nagy izgalom és kíváncsiság uralkodott rajtunk, ruhapróba, meghívó tervezése, ismerősök összeírása és még sok minden más!

Aztán nagyon hamar eljött a NAGY NAP az életünkbe, amely eléggé nagy hőséggel fogadott bennünket, a fényképezkedést nehezen, de elviseltük, aztán mikor kijöttünk a házasságkötő teremből hírtelen nagy vihar kerekedett, majd miután vége lett a templomi házasságkötésünknek, mintha elfújták volna a vihart! Nagyon jóra sikerül az esküvőnk, szerencsére mindenki jól érezte magát!

Azóta eltelt több mint egy év, észre sem vettük és ünnepeltük az első évfordulónkat és lassan a családalapítás is aktuálissá fog válni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top