Szex

Ági és István

Néha elgondolkozunk együtt a párommal azon, mi lenne most velünk, hogyan,hol és kivel élnénk az életünket, ha nincs ez a párkeresõ oldal és nem regisztrálunk csalódásoktól és félelmekkel telve mindketten.

Olyankor összeborzongunk és egymást csitítjuk, hogy ne is gondoljunk ilyenekre,mert borzalmas még rágondolni is. 🙂 Sokan mondják azt az életben, hogy ez vagy az a véletlen műve. NEM! Mi sem véletlenül találtunk egymásra!!! Találkoznunk kellett! 🙂

A párom István 2005 telén regisztrálta magát a párkereső lapon. Ő budapesti. Egy ismerőse ajánlotta neki ezt az oldalt, mert ez a lányismerőse is itt talált barátot, és most már férjet magának. Többen írtak neki, keresték komoly kapcsolat céljából és kaland kedvéért is elég gusztustalan módon. Kis idő után besokallt a javarészt közönséges nők miatt,s törölni akarta magát a párkereső rendszeréből.Itt történt az első érdekes dolog, ugyanis a rendszer, nem tudjuk a mai napig sem, hogyan, de nem engedte törölni az adatlapját! Többször próbálta, végigcsinált mindent, ahogy kell, de nem ment a törlés.Végül mérgesen hagyta a fenébe az egészet. Ha már nem tudta magát kitörölni, eldöntötte, nem jelentkezik be többet.

TIPP: szeretnéd te is megtalálni a szerelmet? Regisztrálj most a Nők Lapja Cafe Párkeresőjére!

Én 2006 január végén kuksiztam be a párkeresőbe, akkor még Békés megyében laktam. Anyukámmal dolgoztam együtt egy könyvelő irodában,s a számítógépen Anyukám beállította kezdőlapnak a Nőklapját, mert imádja! Engem meg idegesített, mert addig soha nem olvastam és nem látogattam az oldalt. Ha netezni akartam, mindig a Nőklapja jött be. Pár hét után mérgemben “csakazértis belenézek”, egyből a párkeresőre kattintottam, jelzem, semmi mást nem néztem meg a honlapon. 🙂 Belemazsoláztam a párkeresőbe és elszomorító volt, milyen sok ember keresi a boldogságot, milyen sokan vagyunk egyedül. Gondoltam egyet, és felregisztráltam én is. Úgy voltam vele, mit is veszíthetek… Csak úgy kíváncsiságból beállitottam adatokat a keresőben és a 3. oldalon megláttam a párom. Abban a pillanatban olyat éreztem, mint még soha életemben. Leírhatatlan volt az érzés. Tudtam hogy abban a percben megváltozott az életem. Elolvastam az adatlapját, szimpatikus volt, megnéztem a fotóit és láttam az egyik fotóján, hogy milyen ember lehet, milyen tulajdonságai vannak. Csak azt éreztem ezek után, hogy Úristen…annyira tudnám szeretni ezt az embert…. 🙂
4-5 nap agyalás, egész napos fényképbámulás, és félelem közepette írtam neki levelet a párkeresőben.

Mondanom sem kell, betartotta a magának tett fogadalmat, nem jelentkezett be többet. 🙁 Én tűkön ülve izgatottan, s napról napra egyre idegesebben és szomorúbban vártam, hátha lesz valami válasz, de hát BE SEM JELENTKEZETT, NEM TUDTA HOGY ÍRTAM NEKI!!!!

10 nap várakozás után rádobtam egy sms-t este. Másnap, szerda reggel már levél várt a párkeresőben!!!!! :-))) Ő írt nekem!!! A 3. levél után még aznap délelőtt MSN címet cseréltünk, s délben elindult a chat. Rengeteget irtunk egymásnak, mindennap kerestük egymást emailen és MSN-en.
4. nap hívott fel először telefonon,szombat este volt. Fura, de azt is tudtam, milyen a hangja, ne kérdezzétek, honnan tudtam, magam sem tudom.
Az első telefonbeszélgetésünk kerek 4 óra hosszára sikeredet. 🙂 Teltek a napok, egyre többet kerestük egymást msn-en, telefonon napi több órában, sms-ben, email-ben.

2 hét után találkoztunk először. Furcsa volt, de jó a találkozás, majd 3 hét után a 3. randink után összejöttünk. Nagy volt a távolság kettőnk között, 250 km. De nagyon egymásba szerettünk, napról napra egyre jobban. Mindketten tudtuk és éreztük, hogy megtaláltuk egymásban az IGAZIT, a társat, a szerelmünket, életünk párját.

Csodálatos 1 hónap után összeköltöztünk, én költöztem fel hozzá Pestre. 2006 március 5-e óta vagyunk együtt, immár másfél éve, és boldogok vagyunk, szerelmünk óriási és imádjuk egymást. Idén márciusban a 30. születésnapomon elvitt Prágába, ez volt az egyik ajándék, amit induláskor tudtam meg!! 🙂 A másik ajándékot már ott kaptam tőle Prágában, ugyanis megkérte a kezem. :-))) Nem számítottam erre, csodálatos meglepetés volt!!!! Persze Ő ezt már előre kitervelte!!! 🙂

Az esküvőnket jövő nyáron szeretnénk megtartani!!! Most építjük életünk házikóját egy Pest melletti kis faluban. Boldogok vagyunk! 🙂

Szeretnénk megköszönni a Nőklapja Cafénak, hogy létrehozták ezt a párkeresőt! Reméljük, nagyon sokan megtalálják itt a kedvesüket, mint mi!!!!! 🙂

Üdvözlettel: Ági és István

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top