Tegyük fel!

Egyszer használt koponya – elképesztő apróhirdetések

Egy vicces, jól megszövegezett hirdetés hasznos dolog. Például bekerülhet egy "képtelen apróhirdetések" válogatásba. Mint ezek itt.
Megnézem
Összes kép (1)

Te disznó! A Tiki Bobnál találkoztunk. Megfogtad a fenekemet és én azt mondtam, hogy ha mégegyszer megteszed, kinyírlak. Megtetted. Most szükségem van a telefonszámodra.

Használt sírkő, tökéletes valakinek, akit HomerHendelNergenHeinzel-nek hívnak. Csak egy darab van.

Gratulálunk George Brownridge-nek, amiért 15 nőt egy teljes napon át kényeztettet. Mindnyájan teljesen kimerültünk és nagyon elégettek voltunk, és várjuk a következő évet… Köszönjük!

Honda Civic ’96. AM/FM/CD, kevés kilométerrel, jó állapotban. Spanyolul beszél.

Eladó – A gazdasági válság miatt arra kényszerülök, hogy eladjam Star Trek portré-gyűjteményem és ebből finanszírozzam a Word of Warcraft előfizetésemet. Mindegyiket magam festettem! Kérlek, hívd a 603-570-XXX számot. Ha Anyukám venné fel, keresd Warlockot.

Keresek valakit, aki visszautazna velem az időben. Ez nem vicc. Fizetség miután visszatértünk. Hozd a saját fegyvereidet. Biztonság nincs garantálva. Még csak egyszer csináltam ezt eddig.

Felszolgálónőt keresünk. Legyen 18 éves, 20 év munkatapasztalattal. Jelentkezés személyesen a Szegfű Étteremben.

Elege van már, hogy óránként 9 dollár 75 centért dolgozzon? Mi jutalékot. rugalmas időbeosztást és juttatásokat kínálunk. Kezdő fizetés: 5-7 dollár óránként.

Eladó egyszer használt emberi koponya. Nem műanyag.

Pulyka eladó. Részben elfogyasztva. Csak nyolc napos. Mindkét combja érintetlen.

1995-ös Nissan Maxima, zöld, bőr belső, CD tár, automata indítás, napfénytető, 4 ajtós, jó állapotban 4500 dollár. Nem eladó.

50 százalék kedvezmény vagy fél ár. Amelyik kevesebb.

Használt wc papír eladó. Gazdag gyűjteményem van különféle márkákból és desing-ból. A részletekért és árakért hívjon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top