Szabadidő

Lactiv – Új, komplett probiotikum

Kivel ne fordult volna elő, hogy hasfájás, puffadás, hasmenés tünetei keserítették meg mindennapjait? Sokkal kellemetlenebb, ha ez az utazás alatt jelentkezik. Az idegen, akár nem feltétlen kórokozó baktériumok könnyen felboríthatják a bélflóra működésének egyensúlyát.

Ilyen esetekben a bélflóra működésének gyors helyreállítására célszerű “tudományosan összeállított” probiotikumot segítségül hívni. A Lactivban 5-féle baktériumfaj és 7-féle B-vitamin található, amely hozzásegít az ép bélflóra, és a jó közérzet megőrzéséhez.

Mind az öt baktériumfaj a természetes emberi bélflóra tagja, melyek fontos összetevőként hozzájárulnak az egészséges bél-mikroflóra kialakításához. Az egyes baktériumok különböző jótékony tulajdonságokkal rendelkeznek, az ebből eredő jótékony hatások összeadódnak.

Többféle baktérium faj egyszerre történő szervezetbe juttatása elősegíti a bélflóra természetes sokszínűségének fenntartását, egyensúlyának gyors helyreállítását!

A bélflóra sérülése következtében többek között a B-vitamin termelése is csökken.
A Lactiv 7-féle B-vitamint is tartalmaz, ezáltal komplex módon pótolva a bélflóra sérülése következtében fellépő B-vitamin-hiányt. A B-vitaminok nemcsak a szervezet létfontosságú anyagcsere-folyamatainak-, az idegrendszer működésének fenntartásában vesznek részt, hanem erősítik az immunrendszer működését.


A Lactiv granulátum utazástűrő csomagolása, víz nélkül bevehető, finom ízesítésű formulája kifejezetten alkalmassá teszi “utazási probiotikumként” való használatra.

Fogyasszunk utazás előtt néhány napig Lactiv granulátumot, ezáltal bélflóránk épségét, kórokozókkal szembeni ellenállását felerősíthetjük!

Vigyük magunkkal, hogy utazási hasmenéskor elősegíthessük emésztésünk egyensúlyának mielőbbi helyreállítását!

 

Lactiv granulátum kapható a patikákban!

Online vásárlási lehetőség

Tudj meg többet: Lactiv granulátumról

Tudj meg többet a probiotikumokról: dr. Bélai Ferenc gasztroenterológus főorvos

JÁTÉK

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top