Trend

“Tökéletes frizura nincs!” – stílustippek Zsidró Tamástól, a Randikommandó mesterfodrászától

Szépnek lenni nagy kihívás! Ráadásul igen összetett feladat is, hiszen egy rossz smink, vagy éppen egy ízléstelen ruha tönkreteheti a szép reményű randevút. Ezúttal Zsidró Tamás segítségével annak járunk utána, hogyan zabolázhatjuk meg engedetlen tincseinket.

„Tökéletes frizura nincs!” – stílustippek Zsidró Tamástól, a Randikommandó mesterfodrászától„Amikor én vágok egy-egy frizurát, akkor néha közel kerülök ahhoz, hogy azt mondhassam, igen! Ez így jó, ahogy van. Ugyanakkor mégse teszem ezt, hiszen akkor kizárnám a további fejlődés lehetőségét, amit nagyon fontosnak tartok” – mondta Zsidró Tamás, a Randikommandó mesterfodrásza.

Nézzük a mindig új kihívásokat kereső szakember tuti tippjeit!

1. A retró menő! Elég sok frizuratrendhullámot láttam már a praxisom alatt, így utólag visszaemlékezve talán a Bundesliga-séró és a háromemeletes dauer a legpoénosabb. Egyet viszont nem szabad elfelejteni. Most kinevetjük a 60-as és 70-es évek divatját, pár év múlva azonban ugyanazzal a lendülettel térhet vissza a gengszterkorszak hátranyalt sérója, mint amekkorával eltűnt.

2. A legújabb frizuratrendeket mindig érdemes figyelgetni, persze nem érdemes mindenkinek egyenhajjal járnia, hiszen a változatosság – mint az élet olyan sok területén, úgy itt is – gyönyörködtet.

3. Senki ne féljen a változtatástól! A korábbi évadokban számos alkalommal fordult elő olyan, hogy egy-egy lány az olló láttán elsírta magát. A Randikommandó következő szezonjában is számíthatunk ilyesmire, de azt hozzá kell tennem, hogy miután az én kezeim közül kikerülnek a csajok, újra lehet majd számítani pityergésre… Csak ebben az esetben az örömtől! Ezt az élményt pedig kergessétek, mert érdemes átélni.

4. Senki sem szereti a gyászhuszárokat! Márpedig egy csomó olyan fiatalt látok, akik inkább pár száz forintos kencéket kennek fel magukra, és a legegyszerűbb hajszínt, a feketét választják maguknak. Így a végeredmény csakis lehangoló lehet.

5. Figyeljétek az éppen soron lévő divatot! Ha pedig lemaradnátok pár lépéssel, sose aggódjatok. A rövid haj olyan sláger, ami sose fog elavulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top