PreVital

Gondoskodni érdemes!

A Partner in Pet Food nyereményjátékot szervez 2016. június 1. és július 16. között. Vásároljon a már jól ismert PreVital termékekből vagy a legújabb, ivartalanított macskák számára kifejlesztett PreVital termékcsaládból
Gondoskodni érdemes!


Napi nyeremények:
5000 forint értékű PreVital ajándékcsomag.

Gondoskodni érdemes!

Heti fődíjak: Wellnesshétvége, teljes ellátással, két fő részére a 20 éves Puchner Kastélyszállóban és egy macskafekhely. A játék indulásától számított minden hétre egy heti nyereménycsomag tartozik, tehát minél több blokkal regisztrál, annál nagyobb az esélye a napi, illetve heti nyeremények megnyerésére.

Ehhez mindössze annyi a  teendő, hogy vásároljon PreVital macskaeledelt, majd a vásárlást igazoló blokk adatait töltse fel a www.nyeremenyjatek.prevital.eu oldalra a regisztrációt követően, vagy küldjön sms-t a +36-30-555-5535 alapdíjas telefonszámra nevével, a blokk AP kódjával, a vásárlás dátumával és időpontjával. A vásárlást igazoló blokkot a nyereményjáték végéig feltétlenül őrizze meg!

A heti nyerteseket a Class FM Morning Show műsorában Rákóczi Feri fogja értesíteni.

A gondoskodás az igazi szeretet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top