PreVital

Archibald bemutatása

A köztünk élő brit, a múlt század fényűzéséhez szokott arisztokrata, a macskatudományok szőrös doktora és magyarországi megalapítója, aki saját fontossága teljes tudatában osztja meg velünk gondolatait a világról, a macskanépről, a gazdákról és minden fontos ügyről. Kimért és lusta arisztokrata.
Archibald bemutatása

A világról, úgy hiszi, mindent tud, ám megnyilatkozásain átlátszik a macskatudat nyilvánvaló korlátoltsága, ami emberszemmel nézve mérhetetlen kedvességgel ruházza fel őt.

Szerethető nyelvezetével könnyedén eléri, hogy a gazdatársadalom partner legyen az általa vezényelt játékban, hiszen kinek lenne szíve egy brit szobacicát kibillenteni a 25 C˚-os szobahőmérséklethez szokott érzelmi egyensúlyából.

Archibald bemutatása

Archibald természetesen semmi mást nem hajlandó enni, mint PreVitalt, hiszen ki más tudna kielégíteni egy macskaarisztokratát, mint az a márka, amely a legjobban ért a macskákhoz?

Archibald bemutatása
 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top