Életmód

Az érzelmek hullámain!

A víz az élet bölcsője, hiszen az élet a tengerben keletkezett, az anyaméhet is víz veszi körül, így bátran kijelenthetjük, hogy nélküle mi sem létezhetnénk! Ne csak úgy tekintsünk rá, mint egy fizikai anyagra, mivel sokkal jobban befolyásolja létünket, mint azt a legmerészebb álmainkban gondolnánk.

A víz nemcsak tisztálkodásunkat szolgálja. Mivel testünk 70 %-a vízből áll, gondoskodnunk kell a folyamatos utánpótlásról, hogy ne száradjunk ki. A természetgyógyászat is szívesen alkalmazza a vizes kúrákat, hiszen javítják a vérkeringést, reumás megbetegedéseket és ápolják lelkünket. Például a nyaralás helyszínéül is a víz mellett döntenek, mert a tenger halk morajlása nyugtató hatással van ránk.

Már megszületésünk pillanatában eldől, hogy milyen erők uralják a gondolatainkat, érzelmeinket és viselkedésünket. Ki ért meg minket a legjobban, kit értünk meg mi a legjobban és ki illik hozzánk leginkább. Hihetetlen, de az ősi elemek ereje elkísér életünk végéig és még az erejüket is „fitogtatják” – számunkra – legtöbbször észrevétlenül.

Az érzelmektől túláradó

A Víz-jegyű emberek (Rák, Skorpió, Halak) határtalan romatikára késztetnek mindenkit, hiszen jellemükből árad a szeretet és a gyengédség. A mély érzések és szerelem megélése számunkra a legfontosabb – a testiség csak egy másodrangú dolog-, hiszen nem csak a saját érzelmeiket mutatják ki, hanem választottjuk érzelmeit is nyíltan visszatükrözik, így az a szerencsés ember, aki Víz-jegyű társat választ magának, mindig szeretve érzi magát. Megbízható társak, ugyanis a szerelemben a nyugalmat keresik és nem a kalandokat. Közeledj hozzá finoman és udvariasan, így te is belépőt nyerhetsz az „álomvilágukba”!

Leginkább a vízben érzik jól magukat, így ideális sport számukra az úszás, hiszen ebben a közegben igazán otthon vannak! Ez számukra nem csak az egészséges szórakozást jelenti! Bármilyen vízisportot szívesen kipróbálnak – esetleg élnek vele -, mivel ez az „otthonuk”! A víz átmossa gondolataikat, így a mindig hullámzó víz visszanyeri nyugalmát.

Leginkább a régi nagymama receptjei szerint szeretnek főzni, hiszen itt is az érzelmek vezérlik. A száraz és könnyű ételek tartják egyensúlyban emésztésüket, de néha igénylik a zsíros ételeket is, de ezzel vigyázni kell, mert a diétázáshoz gyenge az önfegyelmük. Szeretik a halételeket és a rostokban gazdag zöldségeket. Mivel művész lelkekről beszélünk, ezért elengedhetetlen számukra, hogy egy finom csésze tea mellet megpihenjenek és helyre rakják magukban a gondolataikat.

Használd ki az elemek erejét! Olvass többet teáinkról!

Ismerd meg a teákat, amelyekkel Te is átélheted a teljes harmóniát!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top