Életmód

Teremtsünk harmóniát!

Rohanó világunkban mindenki számára fontos a harmónia megteremtése, hiszen csak így tudjuk egyensúlyban tartani a szervezetünket. Érdemes ezért nagyobb figyelmet fordítani az egészséges táplálkozásra, a rendszeres mozgásra, vagyis az egészséges életmódra. Néha egy-egy wellness programot is beiktathatunk, vagy egyszerűen fokozzuk a wellbeing érzést az életünkben. Keressük meg, hogy mik azok az apró dolgok, amiktől jobban érezzük magunkat a bőrünkben, mi az, ami jót tesz a testünknek és a lelkünknek egyaránt.

Legyen az első lépés egy csésze forró tea elfogyasztása. Attól függően, hogy frissítésre, erősítésre, megnyugtatásra vagy egy kis felmelegedésre vágyunk, válasszunk a Pickwick Életmód teái közül.

Ismerjük meg a Pickwick Elements teáit!

Pickwick Elements Fire (Tűz) – ami Felmelegít

Mint minden Pickwick Elements tea, legalább 7 féle különböző alapanyagból áll. Többek között rooibos, fahéj, gyömbér, édesgyökér, rozmaring levelek és feketebors is szerepel az összetevői között.

Ezek a fűszerek (mint roobios, fahéj, gyömbér, édesgyökér, rozmaring, feketebors) a melegség érzését társítják az emberben.

 

Pickwick Elements Water (Víz) – ami Megnyugtat

A Víz elnevezésű tea legfontosabb összetevői az Indiai citromfű, a feketeribizli levél, a komlóvirág, a citromfű, a hársfavirág és az elmaradhatatlan természetes citrom aroma. Ugyanúgy, mint a többi Életmód tea, itt is nagy hangsúlyt fektettek, a prémium csomagolásra, amelynek fehérsége az egészséget szimbolizálja.

A fenti fűszerek (mint komlóvirág, citromfű, hársfavirág) a nyugalom érzését társítják az emberben.

Pickwick Elements Earth (Föld) – ami Erősít

A praktikus „flip top” dobozokból a Föld, az erőt képviseli. Ezt olyan összetevőknek köszönheti, mint a rooibos, a fahéj, a kasvirág (echinacea), az ánizs, a cikória, az édesgyökér vagy a természetes vörös áfonya aroma.

A fenti fűszerek (mint echinacea, édesgyökér, ánizs) az erő érzését társítják az emberben.

 

Pickwick Elements Air (Levegő) – Frissít

A légies fehér csomagolású Elements teák kiemelkednek a polcokról. Azt suttogják: „Próbálj ki engem!” Ha felfrissülésre vágysz, akkor számodra a Levegőt ajánljuk. Összetevői között megtalálhatod a szederlevelet, a borsmentát, az indiai citromfüvet, a fodormentát, a bodzavirágot, a szőlőlevelet, a természetes aromákat (fodormenta, bodzavirág), és az eukaliptuszt.

A fenti fűszerek (mint borsmenta, fodormenta, eukaliptusz) a frisseség érzését társítják az emberben.

A Pickwick Elements teák nemcsak ízletesen egészségesek, hanem 100%-ban koffeinmentesek és 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

Kíváncsi vagy a teáinkra? Látogass el honlapunkra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top