Trend

Epilálás szinte fájdalommentesen

Ha szeretnéd kipróbálni a Panasonic új csúcsmodelljét, az ES2067-es epilátort, és aztán szívesen megosztanád a tapasztalataidat, mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd a cikk végén található kérdőívet. Ezzel részt veszel egy sorsoláson, ahol 5 db ES2067-est sorsolunk ki.

Hármas forgótárcsa a gyors és gyengéd epilálás érdekében

A Panasonic új epilátorai az ES2067 és az ES2064 hármas forgótárcsájának köszönhetően bármilyen irányban mozgatható, és bőrünket pillatanok alatt simává varázsolhatjuk, hiszen a 360 fokos forgás következtében az epilátor eltávolít bármilyen irányba növő szőrszálat.

 

1. A hagyományos függőleges forgás mellett

2. Egyidejűleg vízszintes irányú forgás is történik

3. A hármas tárcsa fel-le mozog követve a test vonalát


A bőrrel való közvetlen érintkezéskor a tárcsa a szőrszálakat gyökerestől távolítja el, így még a rövid szőrszálak is könnyedén epilálhatók. Az új Skin Protectornak köszönhetően az epilálás gyengéd, kevésbé terheli meg a bőrfelszínt

 

Epilálás és kényeztető fürdő egyben

Ha kímélni szeretnéd a bőröd akár kádban vagy zuhanyzás közben is használhatod. Mivel a nedves bőr kevésbé sérülékeny, a piros foltok miatt sem kell aggódnod. Csak nyúlj el a kádban, tegyél néhány csepp tusfürdőt az epilátorodra, és az eredmény selymes és szép bőr, amiért többé nem kell megszenvedned.

 

Ahogy a tárcsa forog, olyan irányú habot képez, amely az elfekvő szőrszálakat kiegyenesíti, ezáltal azok könnyen elérhetők és eltávolíthatók. Ezáltal nő az epilálás hatékonysága és sebessége is.

 

ES2067 – Vízálló epilátor borotvafejjel

Akkumulátoros működés

• 1 óra töltés

Hármas forgótárcsa – gyors és kíméletes epilálás,

360˚-os forgás – bármilyen irányban használható

Száraz vagy nedves epilálás Teljesen vízálló – fürdőkádban és zuhany alatt is

használható

Továbbfejlesztett Skin Protector

(bőrkímélő rendszer)

Epilálófej a lábra és karra Tartozék epilálófej hónaljra/bikinivonalra Tartozék borotvafej, bikinhivonal-fésű Hordtáska, tisztítókefe Szín: fehér

 

További információ : www.panasonic.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top