Otthon

Utak a szép, szebb, még szebb lakáshoz

Életünk legnagyobb beruházása a saját otthon megteremtése. Felelős döntés, amit jól át kell gondolni. Persze nyugodtan kérhetünk segítséget is – de csakis profiktól!

Ahogy az idő halad, úgy jön rá az ember, hogy bár akadnak segítők, elsősorban magára számíthat. Így van ez az otthonteremtéssel is: nem mindenki olyan szerencsés, hogy nagy értékű ingatlant örököljön, hogy aztán nemhogy magának, de gyerekeinek is megoldja az életét. Muszáj előre tervezni, és “öngondoskodni” ezen a téren is, hiszen senki nem fog helyettünk otthont teremteni nekünk. Ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen egyedül kell boldogulnunk. Akár lakásra takarékoskodnánk, akár már ott tartunk, hogy ingatlant vegyünk, a már meglévőt felújítsuk vagy berendezzük, rengeteg döntéshelyzettel fogjuk szembetalálni magunkat. Vegyünk-e fel hitelt, és ha igen, milyet? Válasszunk inkább előtakarékossági formát? Mi az, ami nem maradhat ki egy ingatlanszerződésből? Bízzunk meg vállalkozókat, vagy amit tudunk, végezzünk el magunk? És egyáltalán: milyen stílusú legyen az az otthon, ahol egyszer majd jól érezzük magunkat, vagy amilyenbe gyermekeink jövőjét álmodjuk?

Utak a szép, szebb, még szebb lakáshoz

Új partner érkezik
Fontos kérdések ezek, érdemes hát egy tapasztalt félre hallgatni. Mostantól ilyen az Otthonok & Megoldások interaktív lakásportál. A Fundamenta ügyfelei már ismerik nyomtatott elődjét, mostantól azonban bárki gyűjtheti innen a tippeket a finanszírozástól az ingatlanpiaci híreken át az építészeti valamint a designkérdésekig.

A site ugyanis mindenki számára elérhető, naponta frissül, átlátható, könnyű használni. Igazi partnerünk lehet a tervezésben, ugyanis interaktív alkalmazásokat is kínál. Egyik közülük a Stíluskerék, amely a lakberendezési formák közt segít eligazodni, a Montázs nevű alkalmazás pedig egy komplett lakberendezési tervezőprogram.

Út a szép lakáshoz
A felújítás, korszerűsítés az egyik leggyakoribb hitelcél ma a Fundamentánál: minden harmadik érdeklődő gondolkodik abban, hogy lakását építse-szépítse. Sokan vannak azok, akik egy festésbe, konyhabútor-összeszerelésbe, kertrendezésbe, vagy öntözőrendszer kiépítésébe maguk vágnak bele: így jelentős összegeket takarítanak meg.

A portál a szakmai kérdésekre professzionális válaszokat ad, ám útmutatást nyújt azok számára is, akik olyan bátrak és talpraesettek, hogy maguk vállalnák a kivitelezést. 

Havi negyvennégy cikk jogi, építészeti, takarékossági és lakberendezési kérdésekről, vagyis egyszerűen mindenről, az ingatlannal kapcsolatos – ezt nyújtja az új felület.

Kattintson rá még ma!

www.otthonokesmegoldasok.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top