Otthon

Saját kezűleg építette fel a házát egy ügyvédnő

Miután az építőmunkások átverték, maga húzta fel a házat, amire mindig is vágyott. Nem semmi!

Egy 50 éves brit ügyvédnő, Carol Sullivan annak rendje és módja szerint építőmunkásokat bérelt fel, hogy felépítsék az álomházat, amire mindig is vágyott. 160 000 angol fontot, vagyis mintegy 60 millió forintot fizetett ki a brigádnak, azonban kiderült róluk, hogy szélhámosok. Amikor az épület alapjai a rosszul kikevert cement miatt beomlottak, az asszony úgy döntött, a saját kezébe veszi a dolgokat. Mégpedig a szó szoros értelmében.

Kőműves-, asztalos- és vízvezeték-szerelő tanfolyamokat végzett el, majd az ott megszerzett ismeretek birtokában saját kezűleg, a párja segítségével építette fel 4 hálószobás otthonát. “Tudtam, hogy hatalmas kihívás felépíteni a saját házunkat, de nem volt más választásom” – nyilatkozta egy brit lapnak. Egy időre felfüggesztette az ügyvédi praxisát, párjával minden nap 6-kor keltek és egész nap dolgoztak a házon. “Mindent magunk csináltunk, a villany- és vízvezeték-szereléstől kezdve az asztalosmunkákig, egyedül a tetőfedést, a betonozást és a vakolást nem tudtuk önállóan megcsinálni.”

Az ügyvédnő és párja egy év alatt készültek el a házzal, és már be is költöztek.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top