Szobanövényvédő házi praktikák

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Miért jó a kávézacc, a fonnyadt krumpli, a banánhéj vagy a fokhagyma a szobanövényednek? McMenemy Márk mondja és mutatja:
2017. 01. 30. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mielőtt a kukában landolna a fonnyadt krumpli, a kávézacc vagy a banánhéj, gondolj a szobanövényeidre is, ugyanis ezek a konyhai hulladékok nemcsak tápanyagul szolgálhatnak, hanem a kártevőktől is megvédik növényeidet. Nézd meg McMenemy Márk legújabb házi praktikáját:

Szobanövényvédő házi praktikák

McMenemy Márk brit édesapja révén életének első 7 évét Angliában töltötte. Ott szívta magába a szép kertek és a zöld szeretetét. Évekkel később, a legkülönfélébb munkák után a televíziózás területén kezdett dolgozni, a legjobban talán kertészkedős műsorai révén ismerhetik. Bár 11 évvel ezelőtt még zöldfülűként kezdte, ma már átfogó tudással rendelkező „médiakertész” vált belőle. Nagy szeretettel és műgonddal ápolja saját, 1000 m2-es kertjét, Otthon a kertben című TV2-es műsorát valamint kert.tv címen futó praktikus jó tanácsokkal teli weboldalát. Mottója: „A kertészet magában foglalja mindazt, ami jövőnk záloga; természet és ember közös, teremtő együttműködését.” Párjával, kisfiával, kutyáikkal, macskáikkal Budapest közelében, a Pilisben élnek. Szabadidejét leginkább kertészkedéssel, hosszútávfutással, zenehallgatással, utazással és meditációval tölti.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus