Így öntözd az orchideád! – videó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az orchideák viszonylag strapabíró, nem túl kényes növények, azonban van egy-két dolog, amire érdemes odafigyelni! Íme pár hasznos tipp, ötlet és tanács McMenemy Márktól!
2017. 03. 28. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hogy érdemes öntöznöd az orchideád? Vajon jót tesz a növénynek, ha kaspóban tartod? Mitől marad egészséges? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz McMenemy Márk videójában!

 Tudj meg még többet az orchideákról:

 

Így öntözd az orchideád! - videó

McMenemy Márk brit édesapja révén életének első 7 évét Angliában töltötte. Ott szívta magába a szép kertek és a zöld szeretetét. Évekkel később, a legkülönfélébb munkák után a televíziózás területén kezdett dolgozni, a legjobban talán kertészkedős műsorai révén ismerhetik. Bár  11 évvel ezelőtt még zöldfülűként kezdte, ma már átfogó tudással rendelkező „médiakertész” vált belőle. Nagy szeretettel és műgonddal ápolja saját, 1000 m2-es kertjét, Otthon a kertben című TV2-es műsorát valamint kert.tv címen futó praktikus jótanácsokkal teli weboldalát. Mottója: „A kertészet magában foglalja mindazt, ami jövőnk záloga; természet és ember közös, teremtő együttműködését.” Párjával, kisfiával, kutyáikkal, macskáikkal Budapest közelében, a Pilisben élnek. Szabadidejét leginkább kertészkedéssel, hosszútávfutással, zenehallgatással, utazással és meditációval tölti.

 

Címkék: orchidea öntözés
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus