Otthon

Ők a világ leggazdagabb háziállatai

Talán nem gondoltad volna, de az állatvilágban is vannak vagyonosok, sőt olyan kutyák és macskák is, akik gazdagabbak, mint amennyire te valaha lehetsz.

1. IV. Günter, a német juhász

Mikor 1991-ben elhunyt Karlotta Liebenstein, úgy döntött, vagyonát legkedvesebb barátjára, Günter nevű kutyájára hagyja. Összesen 80 millió dollár érétkű vagyont hagyott az állatra, aki még nem a szóban forgó IV. Günter, hanem elődje, III. Günter, azonban később annyira jövedelmező lett a vállalkozás, hogy az ifjabb Günternek már 375 millió dollárra hízott a vagyona.

2. Grumpy Cat 

Az internet legendás macskája nemcsak nagyon népszerű, de elég tehetős is. Majdnem 1 millió követője van Instagramon, és emellett százszor ennyi dollárban mérik a morcos cicus értékét.

Ők minden idők leggazdagabb állatai

3. Toby Rimes

A szerencsés eb egy rémesen gazdag családba került, így fordulhatott elő vele, hogy bársonyszalvétáról eszik, és külön bejáratú luxuságyban pihen. Gazdája, Ella Wendel örökségére rengetegen pályáztak, de végül állítólag a szerencsés négylábúhoz került az összeg, igaz, néhány hónappal gazdája után ő is elhunyt 1931-ben.

4. Conchita

Csivavához méltóan Conchita igazi négylábú hercegnő. Arról híres, hogy elképesztő luxuskörülmények között él, igazgyöngyöt visel, és apró Louis Vuitton táskákat. Gazdája 2010-ben meghalt, de a kutya megörökölte vagyonát.

5. Gigoo

Talán szokatlan módon Gigoo se nem kutya, se nem macska, hanem egy csirke. Miles Blackwell brit pénzember, megunva a városi forgatagot, vidékre költözött, hogy farmerkedéssel üsse el az időt, kedvencei közül pedig kiemelkedett Gigoo, az egyszerű (de biztosan nagyszerű) csirke. Blackwell állítólag 10 millió fontot hagyott a szárnyasra.

Time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top