Otthon

Nincsen tető rendszer nélkül (X)

Magyarországon még nem túl gyakran gondolkozunk komplex tetőrendszerekben, ha építkezésről vagy felújításról van szó. Pedig ezek azok az igazi apró részletek, amelyek valódi védelmet nyújtanak egy otthon számára. Ráadásul egy minőségi tetőrendszerrel százezreket spórolhatunk évente.

A Bramac éppen ezért a hazai építőipari piacon a legteljesebb tetőrendszereket biztosítja több száz, speciálisan az adott tetőre szabott rendszerelemmel, amelyeknek nemcsak forgalmazója, hanem gyártója is. Komplett tetőrendszereket fejleszt és tesztel, mert csak így engedheti meg magának, hogy nemcsak a cserépre, hanem akár a teljes tetőre garanciát vállaljon. Mindez azért fontos, mert bármikor előfordulhat egy meghibásodás, a garanciális feltételeknek köszönhetően azonban a váratlanul jött bajban akár milliókat is spórolhatunk.

Ha már a spórolásnál tartunk: egy jól kiválasztott tetőrendszerrel akár a téli fűtésszámla felét is megtakaríthatjuk[1]. Például a Bramac °Cool Tetőrendszer hőreflektáló tetőcserepeivel és rendszerelemeinek szakszerű beépítésével, valamint a °Cool technológiával akár 48% energiaköltség-csökkenést érhetünk el a tetőfelújítás előtti állapothoz képest. Ez a rendszer nyáron sem hagy cserben, a legnagyobb nyári kánikulában is akár 11 °C-kal csökkentheti a tetőtér hőmérsékletét, ami a klímahasználat 80%-kát teszi feleslegessé. Így a rendszer jelentős energia- és anyagi megtakarítást biztosíthat télen-nyáron egyaránt.

 

[1] Tesztek által bizonyítva, Heusenstamm, Németország 2017. január

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top