Otthon

Színpompás átalakulások otthona

Egy átalakítás sok munkával jár, de ha a végeredmény boldoggá tesz, érdemes belevágni. Katalin és Csaba romantikus és egyben modern tereket képzelt el magának, és mivel megtalálták a számukra tökéletes lakberendezőt, új otthonuk most úgy simul hozzájuk, mint egy méretre szabott, elegáns kabát.

Katalin és Csaba gyermekkoruk óta azon a környéken laktak Tökölön, ahol aztán felépült a közös házuk. Ide köti őket a családjuk, a barátaik, a munkahelyük, így amikor összeházasodtak, eszükbe sem jutott máshol keresgélni. Nagy szerencséjük volt, hiszen Csaba édesapja magára vállalta az építkezés körüli teendőket, amiért ma is nagyon hálásak neki. “Öt éve éltünk itt, amikor úgy döntöttünk, hogy egy kicsit átformáljuk a lakást – emlékszik vissza Csaba. – Ennyi idő alatt fejlődik a személyiség, változik az ízlés és az életforma is.” Végül két lépésben sikerült az átalakítás. Először a nappali, hálószoba, előszoba, konyha újragondolása volt a cél, és már akkor szerették volna a fehér hidegburkolatot parkettára cserélni, de mégsem került rá sor. Aztán egy évvel később belevetették magukat a fürdőszoba átalakításába, és végül valóban kicserélték a kőburkolatot a nappaliban és a konyhában, de még az előszobában és a gardróbban is.

Fotó: Kerekes Kata, Illés Barna
Fotó: Kerekes Kata, Illés Barna
Fotó: Kerekes Kata, Illés Barna
Fotó: Kerekes Kata, Illés Barna
Fotó: Kerekes Kata, Illés Barna
Fotó: Kerekes Kata, Illés Barna

(Styling: Horváth Vera)

Színpompás átalakulások otthona

A teljes cikk az OTTHON magazin szeptemberi lapszámában olvasható.                                                        

További érdekességek a tartalomból:

Családi ház a Pest melletti dobok közt

Hazatérők menedéke Budapesten

Őszi tónusok

Skandináv stílusbravúr egy rönkházban

Firenze, művészet és bortúra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top