Otthon

Kupakokkal díszítette házát az unatkozó nyugdíjas

Az egyedül élő orosz asszony unatkozott otthon, ezért kellőképpen időigényes hobbit talált magának.

A szibériai Kamarcsaga faluban élő asszony, Olga Kosztyina nyugdíjba vonulása után nem tudott mit kezdeni rengeteg szabadidejével. Mivel egyedül él, naphosszat nem volt kihez szólnia, és a háztartási teendői sem foglalták le eléggé. Ekkor kezdett színes kupakokat gyűjteni, mégpedig azzal a céllal, hogy azokkal dekorálja ki faházát.

A ház már majdnem kész
A ház már majdnem kész

 

Amikor már elég kupakja volt, nekiállt, és hagyományos makramémotívumokkal, valamint kedélyes, állatos képekkel rakta ki a falakat. Minden kupakot egyesével, mozaikszerűen helyezett el a falon és szögekkel rögzítette azokat.

 

Szereti az állatos képeket
Szereti az állatos képeket

Eddig közel 30 000 darab kupakot használt fel, melyek már majdnem teljesen beborítják háza falait, ennyivel azonban nem éri be. Ha a lakóépülettel végzett, a melléképületekkel folytatja majd.

Egyesével rakta fel

Egyesével rakta fel

Fotók: Reuters 

 

Alkotása a falu látványossága lett, az erre a nem túl sűrűn lakott környékre vetődők szinte mind megállnak megcsodálni a művet, és így Olgának a korábbinál jóval gyakrabban akadnak látogatói is, akikkel végre beszélgethet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top