Otthon

Kettő lett. Maradhat?

Vagyis játssz a Gorenjével, és nyerj hőszivattyús szárítógépet!
Kettő lett. Maradhat?

Amilyen egyszerű maga a tevékenység, annyira sok fejtörést okozhat a ruhák télen történő szárítása: az év leghidegebb hónapjaiban sajnos “visszatérő vendég” a dohos szag, a penész, és persze jelentős helyet foglal el a fürdőszobából – vagy épp a nappaliból – a felállított szárítóállvány maga is.

A szárítógép vásárlásába beruházók utólag gyakorlatilag 100%-ban igazoltnak látják a döntést. Az interneten a kapcsolódó fórumokon egybecsengő a vásárlói vélemény: a kondenzációs szárítógépek – különösen a rendkívül energiatakarékos hőszivattyús modellek – jelentősen javítják az életminőséget!

Kettő lett. Maradhat?

A géppel szárított ruhák kimondottan puhák, nem gyűröttek, tapintásuk selymes. Egyes modellek levegőionizátorral (antiallergén hatású negatívion-generátor, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat) is rendelkeznek, és több szűrő segítségével csökkentik a ruhákban maradó por, pollen, stb. mennyiségét, sőt még a levegőt is több irányból fújják be a dobba, hogy minél kevésbé gyűrődjenek a ruhák. Gyakorlatilag csak az automata betöltés és teregetés hiányzik…

Kettő lett. Maradhat?

Nos, ilyen készüléket nyerhetsz a Gorenje év végi nyereményjátékán. Érdekel? Kattints ide: www.gorenje.hu/nyeremenyjatek. Csak, hogy tudd: a játékban való részvétel a Gorenje mosógép vásárlók számára biztosított. De ez utóbbi önmagában miért is jó döntés? Nos, azon túl, hogy egy igényesen formatervezett, energiatakarékos készülék elégedett tulajdonosává válhatsz, 3 év jótállást a piacon folyamatosan – a Gorenjén kívül – egyetlen más gyártó sem biztosít mosó- és szárítógépeihez. Ha javíttattál már mosógépet, tudod, miről van szó…

Kettő lett. Maradhat?

A SensoCare sorozat modelljei tökéletesen személyre szabhatóvá teszik a mosást akár a felhasznált idő, energia vagy a vízmennyiség fontos igazán a számodra. Több modell rendelkezik foltspecialista funkcióval is: hiszen nemcsak minden ételnek, de minden folt eltávolításának is meg van a maga receptje. További részletek a tökéletes mosás weboldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top