Otthon

16 szuper tároló a gyerekszobába

Ezekkel a praktikus tárolókkal kicsit megkönnyíthetjük a gyerekszobai rendrakást és a rend megtartását is!

Folyton káosz van a gyerekszobában? Úgy érzed, lehetetlen rendet tartani, és gyorsan rendet rakni? A helyzet megkönnyíthető néhány praktikus tárolóval, amelyek képesek rengeteg holmit és műanyag vackot elnyelni, vagy éppen rendszerezni. Összegyűjtöttünk 16 olyan tárolót, amit kifejezetten a gyerekek holmijaira szabhatunk, megkönnyítve ezzel a rendrakást és annak megtartását is.

Srácokra szabva

A cápa tapadókorongjával felragad a fürdőszoba falára, így képes elnyelni azt a sok-sok kishajót, amivel a fiúgyerek a kádban játszik. A zöld zsebes tárolót úgy tervezték, hogy az ágy pereméhez lehessen rögzíteni, így a kedvenc mesekönyv mindig kéznél lehet, nem kell kiszállni érte az ágyból. Ha már lépni sem tudsz a megannyi matchboxtól, akkor fúrj fel a falra néhány mágneses késtartót, amihez ezúttal nem a kések, hanem a járgányok tapadnak majd. Hogy ne vesszenek el a legók apró alkatrészei, szerezz be egy ilyen kis rekeszes, zárható dobozt. Végül pedig sok-sok szétdobált játékot képes elnyelni egy olyan falra szerelhető tároló, mint az ötös rajtszámú.

16 szuper tároló a gyerekszobába

1. Cápás tároló, Kiddiez, 12 790 forint
2. Zöld zsebes tároló, IKEA, 1290 forint
3. Mágneses rúd, IKEA, 3990 forint
4. Kis rekeszes doboz, Jysk, 1390 forint
5. Fali tároló, IKEA, 1290 forint

Lányos igények

A retikülöket egy ilyen pink tárolódobozba is rejthetjük, a púderrózsaszínbe pedig kerülhetnek az olyan apró csecsebecsék, mint a hajgumik vagy az ékszerek. Hogy a hajpántok ne legyenek szétdobálva, akassz a falra egy ilyen kerek részekből álló tárolót. A Barbie-k és ruháik is lóghatnak a falon például egy ilyen szívecskés tárolóban – csak a fejük kandikál ki. Mivel egy lánynak fiókból sosem elég, így a szobából nem hiányozhatnak a tetszés szerint ide-oda helyezhető, kisebb méretű fiókos tárolók sem.

16 szuper tároló a gyerekszobába

1. Rózsaszín csillagos doboz, Monkie, 5890 forint
2. Kerek doboz, IKEA, 3990 forint
3. Felakasztható tároló, IKEA, 995 forint
4. Szívecskés fali tároló, H&M Home, 3990 forint
5. Pink textilzsák, Babyberry, 3990 forint
6. Fiókos tároló, H&M Home, 1990 forint

 

Még néhány praktikus megoldás

Egy fűszertartó polcot a gyerekszobába is felfúrhatunk, de a bors és az erős paprika helyett néhány mesekönyvet tárolhatunk rajta. A sok műanyag játéknak és aprócska holminak szerezzünk be kisebb méretű dobozokat, kosarakat, míg a nagyobb dolgokat süllyesszük egy papírzsákba.

16 szuper tároló a gyerekszobába

1. Fapolc, IKEA, 995 forint
2. Zsák anyagú doboz, Mamas & Papas, 11 900 forint
3. Textiltároló, Babyberry, 2290 forint
4. Papírzsák, CUCC, 1900 forint
5. Faláda, Butlers, 5990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top