Otthon

Te mit szólsz a hófehér fürdőszobákhoz?

Nincs is jobb egy ragyogó fürdőszobánál. De vajon jól néz ki, ha minden darabja fehér?

Valljuk be, a legtöbb nő számára a fürdőszoba hangsúlyos szerepet kap az otthonában, főleg a reggeli készülődések során. Na jó, nem csak akkor. Sokunknak van egy vágyálma, hogy nézne ki élete fürdőszobája, ha kívánhatna egyet.

Gyönyörű csempék, tágas kád, csillogó csapok és a többi. De milyen színek dominálnának benne? Ebben valószínűleg mindannyian máshogy gondolkodunk. A következő fürdőszobákban az a közös, hogy nemcsak dominál bennük a fehér szín, hanem csak abba borulnak. Neked tetszenek?

Forrás: Alisberg Parker Architects

Letisztult, világos, középen hangsúlyos káddal. Csak a kép ne lenne ott a falon.

Forrás: Creative Tonic

Elegáns fürdőszoba megannyi fiókkal, hogy minden csecsebecse elférjen bennük. Ami különösen tetszik nekünk, a helyiség közepére állított fotel és asztalka. Ha épp megosztjuk mással a fürdőszobát, megpihenhet, amíg mi készülődünk, vagy fordítva.

Forrás: LeeAnn Baker Interiors Ltd.

A kilátás miatt nagyon szívesen elfogadnánk ezt a fürdőszobát, hogy a habok közé merülve gyönyörködhessünk a tájban.

Forrás: Meredith Heron Design

Ez már nem is fürdőszoba, hanem káddal felszerelt gardrób. Elképesztő elegáns a megannyi tükörrel felszerelt, hatalmas szekrény. Míg fürdünk, végig is nézhetjük a nyitott szekrényben, mit veszünk fel aznap.

Forrás: BettyLou Phillips

Bár nem látszik az egész helyiség, odavagyunk ezért a gyógyszeres szekrénykéért. Lehetőleg nincs is szükségünk annyi gyógyszerre, amennyi belefér, mi inkább a parfümjeinket állítanánk az üveges részbe. 

Forrás: Cara Woodhouse Interiors LLC

Tulajdonképpen ez az óriási kád foglalja el az egész fürdőt, de talán ezt sem bánnánk, csak benne ülhetnénk már egy forró, illóolajos fürdőben végre!

Forrás: MA Allen Interiors

Ez a kád is nagyon tetszik nekünk, főleg ebben a soktükrös, elegáns környezetben. Bár az is igaz, hogy nem mindenki szereti magát nézegetni fürdőzés közben…

Forrás: Kara Cox Interiors

Mintha egy csónak lenne, már nem is egy kád ez a mély bútor. Hát hogy nyúlunk így ki belőle a földön heverő magazinokért?

Forrás: Gilmore Design Studio

Egy fürdőszoba, amelyben külön szauna is van, persze hófehér színekben pompázik az is. Elképesztő.

Forrás: Curtis & Windham Architects

Talán nem baj, hogy a padló barna, mert így csodásan kiemeli viszont a többi ragyogó fehér bútort, és cseppet sem a steril szó jut a helyiségről az eszünkbe.

Forrás: Wade Weissmann Architecture Inc.

Egy friss, egyszerű zöld növény könnyen feldobja a neutrális színeket is, és még jól is mutat.

Forrás: Amanda Barnes Interiors

Ugyanez igaz egy színes szőnyegre vagy egy fonott szennyestartó kosárra.

Forrás: bba ARCHITECTS

A márványmosdó, a barna lábú szék és a természetre néző ablak mind megtörik az amúgy elsőre sterilnek tűnő helyiséget, szuper végeredményt nyújtva így.

Forrás: Diana Sawicki Interior Design Inc.

Jó, itt is csaltak egy kicsit a barna szekrénnyel, de milyen jól tették!

Forrás: McBrien Interiors

A friss virágok itt csak jót tettek, a csupa fehéret felvidítandó.

Dering Hall

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top