Otthon

Így tárold a kiegészítőidet, ha nincs elég helyed

Kevés a hely, de sok a kiegészítő? Alternatív módokat mutatunk, hogyan tárold őket.

Sok nő számára égető probléma lehet, hogy számos kiegészítővel rendelkezik, talán egy kicsit többel is a kelleténél. De ami még nagyobb problémát jelenthet, hogy nincs hova tenni őket. Bedobálhatjuk a szekrény mélyére, de akkor lehet, hogy még a létezéséről is megfeledkezünk.

Forrás: Esteban Cortez

Akkor már inkább nézzenek szembe velünk nap mint nap, ezzel is arra ösztönözve, hogy viseljük őket. Íme a tippjeink, milyen praktikus, de tetszetős módon tudod elhelyezni a csecsebecséidet. Persze nem árt előtte szortírozni is egy kicsit.

Forrás: Hannah Puechmarin

Helyezd az ékszereidet egy táblára, amit akár fel is szerelhetsz a falra, és könnyen leakaszthatod róla azt a darabot, amit aznap akarsz viselni. 

Forrás: Urban Outfitters via Domino

Elsőre nem is gondolnánk rá, mennyi mindenre jó egy létra, nem csak a villanykörte kicserélésére. Ha van egy finomabb darabod belőle, mindenképpen érdemes beépíteni az otthonodba, hogy dizájnelemként funkcionáljon. Csak akaszd rá a nyakláncaidat, máris átláthatóbbak.

Forrás: Bethany Nauert

Ha imádod a kalapokat vagy sapkákat, verj pár szöget a falba, és tárold őket ott. Ötletes és egyedi megoldás.

Forrás: Beauty Lab

Ha sok (nap)szemüveged van, akaszd rá őket egy vállfára, így könnyen kiválaszthatod azt, amire éppen szükséged van, plusz mindennap megcsodálhatod a gyűjteményedet.

Forrás: Glamour

Elegáns és egyedi megoldás sütistálban elhelyezni a legszebb karkötőidet. Végül is, ezek is finomságok!

Forrás: InStyle

Vess be mindent a rendszerezésnél. Legyen szó dobozokról, polcokról, kosárkákról, minden alkalmas arra, hogy praktikusabban és szebben tárold a különböző ékszereidet és kiegészítőidet. Hidd el, neked is nagyobb kedved lesz rájuk nézni és viselni őket!

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top