Otthon

Ezek a színek lesznek népszerűek a 2018-as lakástrendekben

Ebben a szürke, borongós időben nincs is jobb, mint a színek.

Minél merészebb, annál jobb. Ez is lehetne a jövő évi színtrendek mottója, melyek a fényes csillogást sem nélkülözik. Ötletek végtelen tárháza áll nyitva előttünk, milyen árnyalatokkal dobjuk fel otthonunk hangulatát.

Forrás: CHAPLINS FURNITURE

Színes

Nem lesz helye a semleges, neutrális színeknek. A luxusfesték-gyártó Mylands szerint fényes, merész, telített és erős színek fogják uralni a teret, mint a kanárisárga, a lime-zöld, a citrus narancssárga, a pávakék vagy a fuksziarózsaszín, amiket az élénkség és a játékosság jellemez. 

Forrás: MYLANDS

Visszatér a fekete

A spektrum másik oldalán viszont a meleg neutrális színek, a homok és a faszén árnyalatai is középpontba kerülnek. A jövő év nagy visszatérője pedig nem más, mint a fekete és annak számos tónusa lesz. A Mylands szerint a feketének is „csodálatosan pihentető, gazdag, matt árnyalatai vannak, melyek nyugodt érzést kölcsönöznek egy zsúfolt, forgalmas helyiségnek”.

Forrás: DAR LIGHTING

 

Forrás: MYLANDS

Finomság

A nosztalgikus hangulatú, finom árnyalatok 2018-ban sem tűnnek el. Ilyenek az orgona, a bodza és a szürke különböző árnyalatai, melyek mind puhák és finomak, de egyben nagyon hangsúlyosak is lehetnek egy térben.

Forrás: MYLANDS

 

Forrás: MYLANDS

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top