Otthon

5 alapelem, ami nélkül nincs jó hőszigetelés

Készítsd fel az otthonod a télre! Az újHÁZ Centrum minőségi saját márkás termékei között minden megtalálható, ami a ház hőszigeteléséhez elengedhetetlen.

1. Hőszigetelő lemez (polisztirol tábla)

Az expandált polisztirol keményhab hőszigetelő lemez a rendszer lelke. Ha megfelelő minőségű terméket választunk, csökkenthetjük a rezsiköltséget. Ráadásul ezek felhelyezése rendkívül egyszerű és gyors, ha megbízható szakember körültekintően végzi a kivitelezést.

2. Ágyazó- és ragasztóhabarcs

Az újHÁZ StyroKleber EPS ragasztó egy műanyag diszperzióval erősített, cementkötésű, gyárilag előkevert termék, amely könnyedén felhordható a megtisztított, viszonylag egyenletes falfelületre. Egyaránt alkalmazható tégla-, beton-, faforgács falazatoknál, új és régi vakolatra.

3. Üvegszövet háló

Ahhoz, hogy a hőszigetelő lemezre felhordott vakolat hosszú éveken keresztül megőrizze tökéletes állagát, minden esetben üvegszövet hálót kell beágyazni a két elem, illetve a két ragasztóréteg közé.

4. Vakolatalapozó

Használjunk újHÁZ Primer alapozót a fal színezés előtti előkezelésére, amely az ásványi felületek alapozására alkalmas az újHÁZ színező vakolatok (újHÁZ Szuper, újHÁZ Szilikon, újHÁZ Start) felhasználása előtt. Alapozáshoz az anyaghoz javasolt, színezett alapozót részesítsük előnyben.

5. Vakolat

Válasszunk ízlésünknek és a trendeknek megfelelő, akár szilikonvakolatot, amely a hagyományos változatokhoz képest sokkal jobban ellenáll a szennyeződéseknek, és hosszabban őrzi meg eredeti színét. Ne feledkezzünk meg a lábazati és díszítővakolatról sem, mellyel kiegészülve tökéletes összképet kap otthonunk homlokzata.

(Forrás: otthon.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top