Otthon

Mosdóötletek kis fürdőszobába

A mosdó kihagyhatatlan eleme a fürdőszobának még akkor is, ha az a fürdőszoba kicsi.

Mit tegyen az ember, ha kicsi a fürdőszobája? Kád helyett zuhanyzója legyen? Ne tegyen bele szekrényt? De hova kerüljön és mekkora legyen a mosdó? Sok agyalást és néha nem kevés pénzt igényel kitalálni, hogyan legyen praktikus, de közben stílusos vagy legalább barátságos az apró helyiség. Összeszedtünk néhány mosdóelhelyezési tippet, ha te is ezzel a problémával küzdenél.

Forrás: Dwell

A falra szerelt mosdókagyló nem igényel nagy helyet, de semmivel sem mutat rosszabbul, mint lábakon álló társai.

Forrás: NY Times

A sarokra szerelt mosdó szerintünk elképesztően mutatós tud lenni, ha nem hagyományos darabot választasz, ráadásul tényleg kis helyet foglal el.

Forrás: Inside Out

Ha befér egy szekrényke a fürdőszobádba, mindenképpen megéri beruházni rá, mert a fiókokban, főleg, ha elég mélyek, sok mindent tudsz tárolni, amit a kád szélére vagy netán a földre pakolnál.

Forrás: Rizzoli via Remodelista

Egy mosdótál szuperül tud kinézni egy régi faszekrénykén például, bár érthető, ha valaki szerint nem ez a legpraktikusabb választás.

Forrás: Cote Maison

Forrás: Sarah Sherman Samuel

A falra szerelt mosdókagylók egyik legelegánsabb példája szerintünk ez a kialakítás, főleg, hogy a csap nem a falból, hanem magából a mosdókagylóból nyúlik ki.

Forrás: Inside Out

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top