Otthon

Ideje megszabadulnod ezektől a dolgoktól a gardróbodban

Nyakunkon a tél, egyre hidegebbek a napok, ideje helyet csinálni a nagy, kötött pulcsiknak.

Most, hogy nagy fájdalommal, de elrakosgatjuk a könnyű, lenge nyári ruháinkat, és előkerülnek a nagyobb kötött pulóverek és kabátok, hirtelen kisebbnek tűnhet a gardrób vagy ruhásszekrény. Megmutatjuk, mik azok a dolgok, amik feleslegesen pihennek itt.

 

Forrás: Chloe Berk

Rég viselt kosztümök

Az, hogy 10 éve vetted fel utoljára az akkor még divatosnak számító, válltöméses zakót és az ahhoz tartozó szoknyát, nem elég egyértelmű jel, hogy most már nincs helye a ruháid közt? Kuka.

Koszorúslányruha

Valószínűleg borsos áron vetted anno az akkor különlegesnek gondolt ruhát, ami talán ma is annak számít, de hova vennéd fel egy-két nagyszabású partin és esküvőn kívül? 

 

Forrás: Marie-Lyne Quirion

Ajándékba kapott ruhák, amik sosem tetszettek

Nem volt szíved kidobni vagy továbbajándékozni, mert mégiscsak ajándék, viszont hordani sem volt kedved soha. Nem jobb, ha valaki olyannál pihen, aki fel is veszi szívesen?

Kinyúlt ruhák

Magyarázni sem kell. Kuka.

Ruhák, amiket csak azért tartottál meg, mert nagyon sok pénzt költöttél rájuk

Oké, megvetted, mert valamiért nem tudtál neki ellenállni. Oké, nem kevés ideig vártad a megfelelő alkalmat, hogy felvehesd. Oké, nem jött, de nézegetni jó volt addig is. Oké, elég volt, most már mehet tovább olyannak, aki hordani is fogja.

 

Forrás: Kim Lucian

A cipő, amiben csak sántítva tudsz menni

Szuper szexi, szuper magas a sarka, és talán még szuper jól is áll. De hiába, ha nem tudsz benne járni,  mert a botorkálás elrontja az összhatást. Engedd el.

Koleszos pólók

Mikor is végeztél? Ami a sulibuliban jó volt, az nem feltétlenül mutat jól ma is.

Azok a ruhák, amiket az utolsó gardróbürítésnél nem volt szíved kidobni

Legyél erős, és szabadulj meg tőlük! Az összes kidobandó ruhát add a családtagjaidnak, barátaidnak, vagy adományozd el őket. Valakinek nagyon sokat fognak jelenteni a nálad már csak porfogóként elfekvő göncök.

Forrás: Vivian Johnson

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top