Otthon

Készíts te is egyszerű, de mutatós halloweeni dekorációkat 10 perc alatt!

Ha nincs sok időd, de azért te is készítenél néhány dekorációt, van megoldás!

Rohamos léptekkel haladunk a halloween felé, de még mindig van idő, hogy valami újat mutassunk a sok sütőtökös recept, jelmezötlet, lakásdekoráció és smink után. A következő, gyorsan és könnyen elkészíthető dekorációkkal hozzád is beférkőzik a várva várt ünnepi hangulat.

Forrás: The Makerista

Gyűjts össze akár egy hosszabb séta közben különböző színű, lehullott faleveleket, és rendezd őket egy vázába. Egyszerű, de nagyszerű dekoráció, ami a legcsupaszabb szoba látványát is feldobja.

Forrás: Francois et Mois

A koponya formájú váza extrém, bevalljuk, de aki szereti ezt a stílust, annak tuti siker az ilyen látványos megoldás.

Forrás: A Beautiful Mess

Gyűjts össze minél több halloweeni tematikájú ételt és italt, valamint papírdekorációt. Csokiból és cukorkából sosem elég, mint tudjuk…

Say Yes

Fogj pár fekete lufit, fújd fel és dekoráld őket kedved szerint pókmintákkal vagy csak simán valami halloweenre utaló felirattal.

Forrás: Hello Lidy

Ha van terráriumod, díszítsd fel egy-két hátborzongató kellékkel. Egy koponyával vagy egy kinyúló kézfigurával máris sokkal ijesztőbb az összhatás.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top