Otthon

Ezzel a látványos megoldással dobd fel régi bútoraidat

Ha olcsó, de hatásos ötletre vágysz, hogyan dobd fel a bútoraid, megtaláltad.

Ma már elképesztő sok mindenre találunk DIY-tippeket, ha feldobnánk az otthonunk. Legyen szó egy íróasztalról vagy a régi bútorainkról, az ötletek sora végtelen. Most megmutatjuk, hogy egy kis darab bőrrel mekkora változást érhetünk el.

Ha unod már az éjjeliszekrényed kinézetét, de nem szeretnél beruházni egy újra, megbolondíthatod egy kis bőrből készült dekorációval.

Forrás: Target

Amire szükséged lesz

olló vagy bőrvágó szerszám

ragasztópisztoly

kréta vagy toll

vágóalátét

 

Tisztítsd meg a szekrény felületét, ahova ragasztani fogod a bőrt, így könnyebben fog tapadni az anyag. Fektesd el a szekrényt, hogy könnyebben hozzáférj és szabadulj meg a fiókoktól is a könnyebb mozgatás érdekében. Vágj ki a bőrből akkora körformákat, amekkorákat szeretnél, majd rendezd őket szabályos sorokba úgy, hogy egymáson legyen, ahogy fel fogod tenni a szekrényre is.

Forrás: Amelia Lawrence

Számold ki, hány körformára lesz szükséged, és vágd le a kilógó részeket. Ehhez kell a kréta vagy a toll, hogy magadnak jelölni tudd, hol vágj bele a bőrbe. Miután eltávolítottad a felesleges részeket, kezdd el összeragasztani soronként a formákat. Ha a szekrényre felragasztva azt látod, kikandikál mégis egy-két része a szekrénynek ott, ahol nem kéne, még mindig hozzá tudsz ragasztani az egyes sorokhoz további köröket.

Forrás: Amelia Lawrence

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top