Otthon

Ezeket a hibákat követed el te is a ruhásszekrényedben

Kényes dolog a ruhatárolás.

Szeretjük elhanyagolni a ruhapakolást, pedig hosszú távon nagyon megéri, ha helyesen tároljuk őket. Most, hogy jön a hideg, itt a legjobb alkalom arra, hogy rendet tegyél a szekrényedben és előtúrd a melegebb pulóvereidet. Vegyél egy nagy levegőt, és kezdj neki! Megutatjuk, mire figyelj.

Forrás: Brightside

Mielőtt eltennéd a ruháidat, mosd vagy tisztíttasd ki őket. Nagyon fogsz örülni, amikor jövőre előveszed őket, és tiszták.

Forrás: Brightside

Jó a vakuumos csomagolás, de nem a szekrénybe, hanem utazás során. Főleg a szőrmék és a bőrük nem bírják a bezártságot, idővel bebüdösödnek és ragadni fognak.

Forrás: Brightside

A kötött és gyapjúcuccok helye nem a vállfán, hanem a polcon, összehajtott állapotban van. Így a pulcsi nem fog kinyúlni, és hosszú éveken át hű társad lesz.

Forrás: Brightside

A szoknyák és a ruhák sokszor egészen a földig lelógnak a vállfákról, ami nem biztos, hogy a legjobb nekik, például összegyűrődnek. Hogy ne kelljen nagyon vasalni őket, dobd át a vállfákat tartó lécen és terítsd szét őket.

Forrás: Brightside

Ahogy a melltartót is azért viseljük, hogy tartást adjon a melleinknek, a szekrényben úgy kell őket elrendezni, hogy megmaradjon a merevségük. Különben nagyot nézhetünk, hogyan tartanak meg bármit is.

Forrás: Brightside

Egy vállfára egy ruha, ez a szabály. Nem lesz azért több helyed, mert egymásra zsúfolod a kardigánokat, viszont biztos, hogy elrontod a ruháid kinézetét, például kinyúlnak a vállaiknál, és úgy fogsz kinézni, mint a nyolcvanas években még divatos, válltöméses zakókban feszítő nők.

Forrás: Brightside

Ahogy az előző tipp, ez is azt tanácsolja, hogy ruháid formájának a megtartásáért cipzározd vagy gombold be őket elrakás előtt, különben jövőre kinyúlva és lógva fognak köszönteni.

Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top