Otthon

Ezeket a DIY-megoldásokat neked is ismerned kell!

Bőröndben kiömlött sampon, elkallódó hajcsatok? Mindenre van megoldás.

Valószínűleg veled is megtörténik sokszor, hogy folyamatosan eltünedeznek a hajcsatjaid, a családod tengernyi poharat használ ahelyett, hogy elmosná őket, esetleg túl sok felesleges dolog van a fürdőszobádban. Csupán egy kis rendszerezésre és pár DIY-megoldásra – amiből sosincs elég – van szükség, mint a következők.

Hullámcsat – veszed őket folyamatosan, mégis eltűnnek mindig. Ha Tic-tac dobozban tárolod őket, nem lesz problémád a későbbiekben.

Forrás: Pinterest/Lovely Indeed

Minden családtagod több poharat használ – itt az ideje végre a rendnek, ragasszatok mindenki poharához mágnest, és illesszétek a hűtőhöz.

Forrás: Pinterest/Made Everyday

Folyamatosan csak a zokni fél párja van meg – erre jó például a csipeszes megoldás. Bárhova felfüggesztesz egy lécet csipeszekkel, oda akaszd fel a zoknikat, utána már csak a hiányzó felet kell megtalálnod.

Forrás: Pinterest/Studio 120 Underground

Túl sok cucc a fürdőszobádban – teljesen érthető, hogy kell egy sampon, ami jól tisztít, de mégsem tudtunk ellenállni annak a nagyon jó illatúnak sem, és így vagyunk a többi termékkel. Így viszont ezer dolog felhalmozódik a helyiségben, ezért erre is a csipeszes vagy felakasztós módszert ajánljuk.

Forrás: Pinterest/Alisha Marie

Csomó kulcsod van, de mindegyik ugyanúgy néz ki. Használj különböző színű matricákat vagy körömlakkal fess rájuk mintát, hogy meg tudd őket különböztetni.

Forrás: Pinterest/ I Spy DIY

Kifolyó krém a táskádban, sampon a bőröndödben. Talán ez a legidegesítőbb dolog, mert rosszabb esetben a táska is repül a kukába. Könnyen orvosolható a probléma. Mielőtt visszacsavarnád a tetejét ezeknek a dolgoknak, tegyél folpackot a nyílásra, és csak azután jöjjön a kupak. Egy csepp krém nem fog elveszni, és a táska is száraz marad.

Forrás: Pinterest/Graceship

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top