Otthon

Hozd be az őszt az otthonodba is!

Akár egy új szekrény, akár egy kis dekorációs változtatás, köszöntsd az őszt te is a lakásod megújításával.

Vége van a nyárnak, ami sok szempontból rossz, de az ősz is tartogat jó dolgokat. Nem döglesz meg a hőségtől, és a hűs, őszi esték pont jók arra, hogy egy kicsit szépítgesd az otthonod. Nem kell feltétlenül nagy dologra gondolni, egy-egy új növény vagy egy kis rendrakás a spájzban is új energiákat tud hozni az otthonodba.

Egy új ágytakaró vagy más színű huzat is fel tudja dobni az unalmassá vált hálószobát.

Forrás: Homepolish/Tessa Neustadt

Ahogy az évszakok változnak, úgy cseréld ki te is a növényeid. Az őszhöz jól passzol a hortenzia vagy az eukaliptusz.

Forrás: Lua Nord

Valószínűleg sok új toppal és fürdőruhával gazdagodtál a nyári hónapok alatt. Ideje kicsit szortírozni. Ismered a Kondo-módszert?

Forrás: Estee Stanley

Elmúlt a kerti piknikek időszaka, újra bent töltjük minden időnket a konyhában, így érdemes feltuningolnod az étkészleteid vagy ha szükség van rá, vegyél egy új mosogatógépet. Végül is, mindjárt itt a karácsony, kinek van kedve az egész család után mosogatni?

Forrás: Kenmore

Mikor ellenőriztetted utoljára az autód kerekeit vagy a féket? Akár egy nagy takarítás is elég lesz a kocsiban.

Forrás: Oh Happy Day

Mikor nézted át utoljára a spájzod? Egyben vannak még a dolgok vagy már ehetetlenek? Érdemes kidobálnod a nagyon régi cuccokat, így lesz hely az új finomságoknak!

Forrás: Grown and Gathered

A dolgozóban is nézz körül, szerezz be esetleg egy új naptárt vagy akár készíts magadnak egy saját, falra szerelhetőt, illetve festhetőt.

Forrás: Martha Stewart

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top