Otthon

Délutáni altatás a tetőtérben? A FAKRO-val nem gond!

A nyári időszakban, amikor óvodaszünet van, gondot jelenthet az erős napsütésben a délutáni altatás otthon. Ha a tetőtérben van a gyerekszoba, akkor a tűző nap fel is melegíti, és mellette túlságosan világos van a délutáni pihenéshez. Este se könnyű meggyőzni a legkisebbeket, hogy tényleg vége a napnak, de a FAKRO fényzáró belső rolóinak köszönhetően most teljes sötétséget varázsolhatunk a tetőtéri gyerekszobában már a délutáni alváshoz is. A világpiacon második legnagyobb tetőablakgyártó idén nyártól a DreamWorks bájos mesefiguráival díszített fényzáró rolóit kínálja a gyerekbirodalmak hangulatosabbá tételéhez.
Délutáni altatás a tetőtérben? A FAKRO-val nem gond!

A Kung Fu Panda, a Madagaszkár Pingvinjei, a Trollok vagy az Így neveld a sárkányod kedvenc hőseivel díszített belső fényzáró rolók hatékony védelmet nyújtanak a napfény ellen, részlegesen védenek a nap melegével szemben. Az oldalsó vezetősíneknek köszönhetően a roló tetszőleges pozícióban megállítható. A belső fényzáró rolók a FAKRO kínálatában kapható tetőablakok teljes méretválasztékában kaphatók 55×78 cm-től akár 78×160 cm-ig, és utólag is könnyedén felszerelhetők. A teljes hővédelem érdekében külső hővédelem ajánlott, amit kézi működtetésű, vagy elektromos hővédő rolóval vagy külső redőnnyel ajánl a FAKRO megoldani.

Délutáni altatás a tetőtérben? A FAKRO-val nem gond!

További információ: www.fakro.hu

(DreamWorks Így neveld a sárkányod © 2017 DreamWorks Animation LLC. Minden jog fenntartva. DreamWorks Kung Fu Panda © 2017 DreamWorks Animation LLC. Minden jog fenntartva. DreamWorks Kung Fu Panda 3 © 2017 DreamWorks Animation LLC. Minden jog fenntartva. DreamWorks Madagaszkár pingvinjei © 2017 DreamWorks Animation LLC. Minden jog fenntartva. DreamWorks Trollok © 2017 DreamWorks Animation LLC. Minden jog fenntartva.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top