Otthon

Biztonságos tetőtér a gyermekeinknek

A tetőtérben kialakított gyerekszobáknál gyakori kérdés, hogy mennyire tudhatjuk csemetéinket biztonságban.
Biztonságos tetőtér a gyermekeinknek.

A kilátás és bevilágítás szempontjából ideális magasságban elhelyezett tetőtéri ablak alsó síkja 110-130 cm közé esik, amit már egy óvodás is elérhet. A FAKRO, a világpiacon második legnagyobb tetőablakgyártó tervezőmérnökei gondoskodtak arról, hogy ne legyen szükség az egyre ügyesebb apró kezek miatt kényelmetlenül magasra építeni be a tetőablakokat, és megalkottak egy olyan gyerekzárat, amely az ablak alsó részére helyezve egy egyszerű kulccsal zárhatóvá teszi a tetőtéri ablakokat. A gyerekzár utólag is könnyedén rászerelhető a FAKRO tetőablakaira. A kulcsra zárt tetőablak esetén sem kell a szellőzés miatt aggódnunk: az ablak tokszerkezete automata vagy manuális tokszellőzéssel rendelkezik, ami 9 és 49 m3/óra közötti teljesítményű szellőzést biztosít.

Biztonságos tetőtér a gyermekeinknek.

A tetőablak üvegezése minden FAKRO tetőtéri ablak esetén edzett külső üvegezéssel készül, ami a erős jégverésnek is ellenáll, ennek köszönhető, hogy a FAKRO örökös garanciát vállal jégkár ellen.

A FAKRO speciális, P2 Secure biztonsági üvegezése a betöréssel szemben nyújt extra védelmet, ragasztott üvegezése fokozottan ellenáll a töréskárnak, vasalatrendszere üvegkiemelés elleni biztonsági rendszerrel kialakított. A külső nyitást és a szárny kifeszítését pedig biztonsági kioldóval ellátott kilincs segíti.

Biztonságos tetőtér a gyermekeinknek.

További információk: www.fakro.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top