nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Eladó Harry Potter háza

995 ezer fontba (nem merjük leírni, hogy ez átszámítva hány forint, de kilenc számjegyű az összeg) kerül az a lavenhami ház, amely a Harry Potter-filmekben a varázslótanonc szülőháza volt. Az épület tényleg mesebelien néz ki, de mi mégsem szívesen laknánk ott az ablak alatt ácsorgó turistatömegek miatt.
NLCafé
f Ajánlom

A suffolki Lavenhamben található épület előtt körülbelül ugyanannyi turista fotózkodik naponta, mint mondjuk a londoni miniszterelnöki rezidencia, a Downing Street 10. előtt. Ez az a ház ugyanis, amely a Harry Potter-filmek közül a hetedik és az utolsó előtti részben Harry szülőházának díszlete volt.

A rajongók csak Godric’s Hollow-ként ismerhetik, csecsemőként élt itt Harry Potter, mígnem Voldemort megölte a szüleit, és a gyerek Dursley-ékhez nem került.

Eladó Harry Potter háza

Az egyébként valóban festői ingatlannak hat hálószobája, négy fürdőszobája, két konyhája és egy istállója is van. Eredetileg Da Vere-háznak hívják, mivel a királyi család után a legvagyonosabb Da Vere famíliáé volt az épület a 14. és a 17. század között. Állítólag még VIII. Henrik is járt az épületben.

A varázslatos épületről itt találsz fotókat.

 

Megosztás Facebookon