Otthon

6 jel, hogy kinőtted a lakásodat

Ha ismerősek ezek a helyzetek, itt az ideje, hogy megfontold, nem ártana-e új lakás után nézni!

 Van, aki kétszer, van, aki tizenkétszer költözik új otthonba élete során. Mint minden, a költözés is alkati kérdés: egyesek csak bizonyos élethelyzetek hatására vágnak bele, mások pedig akkor költöznek, mikor kedvük szottyan változtatni. Akárhogy is, ha ezt a 6 jelet észleljük a jelenlegi lakásunkban, akkor itt az ideje továbblépni!

6 jel, hogy kinőtted a lakásodat

1. Utálod a lakásod.

Ha egyre többször hagyja el a szádat, hogy utálom ezt a helyet, akkor nincs mit tenni, költözni kell!

2. Nem fértek el a pároddal.

Mindig is imádtad a pasid bőrdzsekijét, de az, hogy 30-féle van belőle, csak akkor derült ki, mikor beköltözött. Ha nem férnek el a cuccaitok, nézzetek nagyobb lakást, együtt!

6 jel, hogy kinőtted a lakásodat

3. A szomszédaidtól a frász kerülget.

Egy-két hangosabbra sikerült bulit mindenki átvészel, de ha mindennap a szomszédok veszekedését kell hallgatnod, jobb, ha továbbállsz. Ők nem fognak változtatni, ezt garantáljuk.

4. A kisbabád a konyhában alszik.

Megtörtént eset, hogy a szülők nem tudták máshová tenni a kiságyat, csak a konyhába. Ha nálatok is ez a helyzet, nyomás lakást nézni!

6 jel, hogy kinőtted a lakásodat

5. Egy borzalmas szakításon vagy túl, és minden az exedre emlékeztet.

Ne kínozd magad, ha nem tudsz túllépni máshogy a múlton, költözz!

6. Kísértetek költöztek a lakásba.

Lehet, hogy ép ésszel magad sem hiszed el, de ha a szíved azt diktálja, hogy gonosz lelkek költöztek a lakásba, és sehogy sem tudod már kényelmesen érezni magad benne, lépj tovább!

AD

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top