Otthon

DIY: egyszerű kaktuszos asztali futó

A kaktuszminta idén nyáron is töretlen népszerűségnek örvend. Mivel a lakásdekoráció terén is kifogyhatatlan ihletforrás a szúrós kis növény, ezúttal egy futót is készítettünk.
DIY:

Hálás növények a kaktuszok, hiszen nem igényelnek túl sok odafigyelést, mégis vidámabbá teszik otthonunkat, javítják közérzetünket. Nemcsak a szúrós pozsgások, hanem a kaktuszminta is megidézheti a nyár hangulatát a lakásban. A motívum hónapok óta hódít dekorációként, sőt a kifutókon is. Kerülhet párnára, asztalterítőre, a falra, vagy egy egyszerű ajándékcsomagolást is vagánnyá varázsolhatsz a segítségével. Ha a legnagyobb tervezők sem restek ruháikon használni a motívumot, miért ne öltöztethetnéd te is kaktuszba az otthonod? Ezek a változatok garantáltan nem szúrnak!

Asztali futóhoz az alábbiakra lesz szükséged: nyers színű asztali futó és színes textilfestékek a zöld különféle árnyalataiban. A Praktika júniusi számában található mintákat dekorgumiból kivágott formákkal nyomdázhatod a textilre, amit textilfilctollal a végén még dekorálhatsz. A futó szélére készíthetsz bojtsort is színes gyöngyfonalakból. 

Alkotó: Kubinyi Szilvia, Szöveg: Kurdi Gabi, Fotó: Kurdi Zoltán 

A teljes cikket a Praktika magazin májusi számában olvashatod. További kreatív ötletekért kattints a Praktika weboldalára: www.praktika.hu!
 
DIY: egyszerű kaktuszos asztali futó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top