Otthon

Nézz be egy londoni pár budapesti lakásába!

Angelikáék otthonának legfőbb kincse az a harmónia, amelyet különleges igénnyel összeválogatott bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal teremtettek meg. Pedig a budapesti lakás bebútorozása nem volt épp egyszerű: a legtöbb darab Angliából érkezett.

Bár Londonban élnek, a fiatalok szerettek volna egy második otthont is azokra az alkalmakra, amikor Budapestre látogatnak. “Sajnos éppen akkor ugrottak meg az ingatlanárak, amikor keresgélni kezdtük a megfelelő lakást, mindehhez meglehetősen pocsék kínálattal találtuk szembe magunkat” – kezd a történetbe Angelika, aki szakmáját tekintve videoproducer, és cambridge-i ösztöndíja alatt ismerte meg a párját, az egyik vezető brit napilap főszerkesztő-helyettesét.

Londoni fiatalok budapesti lakása

Közel egy év kitartó kutatás után azonban már a hirdetés alapján beleszerettek ebbe a lakásba. Az előző tulajdonos által gyönyörűen felújított polgári otthon hatalmas terei és impozáns belmagassága láttán ezt nem nehéz elképzelni. A képeken láthatjátok, milyen szépen sikerült a lakásfelújítás.

Londoni fiatalok budapesti lakása
Londoni fiatalok budapesti lakása
Londoni fiatalok budapesti lakása
Londoni fiatalok budapesti lakása

Szöveg: Molnár Ágnes
Fotó: F. Tóth Gábor
Styling: Horváth Vera

 A teljes cikket az OTTHON magazin júniusi lapszámában találjátok!.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top