Nézz be egy londoni pár budapesti lakásába!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Angelikáék otthonának legfőbb kincse az a harmónia, amelyet különleges igénnyel összeválogatott bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal teremtettek meg. Pedig a budapesti lakás bebútorozása nem volt épp egyszerű: a legtöbb darab Angliából érkezett.
2017. 06. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Bár Londonban élnek, a fiatalok szerettek volna egy második otthont is azokra az alkalmakra, amikor Budapestre látogatnak. „Sajnos éppen akkor ugrottak meg az ingatlanárak, amikor keresgélni kezdtük a megfelelő lakást, mindehhez meglehetősen pocsék kínálattal találtuk szembe magunkat” – kezd a történetbe Angelika, aki szakmáját tekintve videoproducer, és cambridge-i ösztöndíja alatt ismerte meg a párját, az egyik vezető brit napilap főszerkesztő-helyettesét.

Londoni fiatalok budapesti lakása

Közel egy év kitartó kutatás után azonban már a hirdetés alapján beleszerettek ebbe a lakásba. Az előző tulajdonos által gyönyörűen felújított polgári otthon hatalmas terei és impozáns belmagassága láttán ezt nem nehéz elképzelni. A képeken láthatjátok, milyen szépen sikerült a lakásfelújítás.

Londoni fiatalok budapesti lakása
Londoni fiatalok budapesti lakása
Londoni fiatalok budapesti lakása
Londoni fiatalok budapesti lakása

Szöveg: Molnár Ágnes
Fotó: F. Tóth Gábor
Styling: Horváth Vera

 A teljes cikket az OTTHON magazin júniusi lapszámában találjátok!.

 

Címkék: lakásfelújítás
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus