Otthon

Ezt árulja el rólad a dohányzóasztalod

Vess egy pillantást a dohányzóasztalodra, és tudj meg többet a személyiségedről!

A dohányzóasztal nemcsak a nappali, hanem a lakás közepe is egyben. Ha nem az étkezőben, akkor körülötte gyűlik össze leggyakrabban a család, mellette tartod a sorozatmaratonokat, arrébb tolod, mikor edzel, vagy ha garzonban élsz, nagy valószínűséggel még rajta is ebédelsz. Van, akinek magazinoktól, van, akinek dekorációktól roskad, és olyan is akad, akinek teljesen üres. Bárhogy is fessen, a dohányzóasztal rengeteg elárul a személyiségünkről – lássuk, a tiéd miről mesél!

Ezt árulja el rólad a dohányzóasztalod

1. Ha tele van magazinokkal és könyvekkel…

Nem csak olvasni és tájékozódni szeretsz, szereted megbeszélni is az olvasmányaidat. Ezért tartod az aktuálisakat szem előtt, hogy velük kezdődhessen el a beszélgetés.

2. Ha gyertyák és növények sorakoznak rajta…

Az otthonodra a nyugalom és a feltöltődés szigeteként tekintesz, ezt képviseli a dohányzóasztalod is.

Ezt árulja el rólad a dohányzóasztalod

3. Ha mindig rendezett…

Minimalista, perfekcionista alkat vagy. Számodra a rend ott kezdődik, ha a dohányzóasztal is tiszta és rendezett.

4. Ha a teteje rendezett, az aljában viszont kupleráj van…

Gyakori eset. Szereted a rendet, de szereted, ha a lakásodon látszik, hogy élet van benne. A dohányzóasztalod így egyszerre készen áll egy vendégségre és egy lazítós estére is.

5. Ha görgős…

Sokat gondolsz a jövőre, és szereted előre megtervezni a dolgokat. Büszke vagy az ötleteidre, és van benned újító szellem.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top