Otthon

Mobillal a kánikula ellen

Természetesen, nem mobiltelefonnal, hanem mobilklímával tudunk hűvöst csempészni az életünkbe a forró nyári napokon.
Mobillal a kánikula ellen

Milyen is az a mobilklíma?

A monoblokk klímák jellemzőit hordozza, vagyis egyetlen készülék oldja meg a hűtési feladatot. Előnye, hogy nem kell csővezeték a külső és belső rész közé, mert egyben van. Hátránya, hogy általában rosszabb hatásfok és magasabb zajszint jellemzi, bonyolultabb az elhelyezése.

De ha tovább olvasol, megtudhatod, hogy ezek a hátrányok már csak múlt időben vannak jelen!

Ismerkedjünk hát a mobilklímával!

Miért tartanak az emberek a mobil készüléktől?

Először is azért, mert olyan helyen lehet csak elhelyezni, amelyhez közel van a külső fal, vagy ablak.
A második, hogy a készülék a hideg levegőt a tartózkodási zóna magasságában fújja, vagyis, éppen közvetlenül a testünkre. Ráadásul a hő miatt, amit a csövön elvezet éppen úgy működik, mint egy radiátor, így miközben hűt, sajnos fűt is.

Mobillal a kánikula ellen

Mi miért javasoljuk mégis a mobilklímát?

Mert a Fisher FLEXIMOBIL mobilklíma tényleg forradalmian új, és kiküszöböli a mobilklíma hátrányait.

Miben más a Fisher FLEXIMOBIL mobilklíma?

Mindenben.

Először is kültéren is elhelyezhető. Így a hideg bent marad, a zaj kikerül. A szobánkba csak egy esztétikus kis befúvópanel kerül, amit oda és olyan magasságba helyezhetünk, ami a mi igényeinknek felel meg. A nagy nyári hőség így sokkal elviselhetőbbé válik, és nem kell attól tartanunk, hagy “lefagy” a vesénk, vagy folyamatosan az arcunkba csap a hideg.

Másodszor. Hihetetlenül jó a teljesítménye és a fogyasztása. A és A++ és 2,5 – 4 kW kivitelben kerülnek a piacra.

Harmadszor. Olyan könnyű tisztítani, hogy nemcsak szerelő nem kell hozzá, de még férfi sem. Csak ki kell húzni a szűrőket az oldalpanelről,ezeket lemosni, a készüléket pedig lefújni légkondicionáló tisztítóval, és megvárni, amíg minden megszárad. Ennyi.

Negyedszer. Bárhová vihető, bármelyik helyiség lehűthető vele, ugye azért ez nagyon jó? Leviheted a nyaralóba, vagy éppen az irodába, de persze a nappali, a háló vagy éppen a konyha is hűvös lehet a segítségével.

Mobillal a kánikula ellen

Ötödször. Fűteni is lehet vele. Reméljük erre a nyári hónapokban nem lesz szükségünk, de jó tudni, ha mégis fűteni kellene, a Fisher FLEXIMOBIL mobilklíma ezt is megoldja!

Hatodszor. Párátlanítja is a helyiséget, így télen a penészesedés is elkerülhető.

De a legfontosabb, hogy bent a hideg, és kint a zaj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top