Otthon

Reggelizz az ágyban!

A slow life trendjének jegyében indítsd a hétvégét egy ágyban elfogyasztott reggelivel.

Folyton rohanunk, hétköznap sokaknak nincs is idejük reggelizni, pedig ez nagy hiba, hiszen a napindító étkezés nagyon is fontos. Ha hétfőtől péntekig csak éppen bekapunk valamit reggelire, akkor legalább hétvégén adjuk meg a módját. Miért ne reggelizhetnénk az ágyban?

Első körben szerezzünk be egy reggelizőtálcát –- ezekkel a behajtható lábú tálcákkal a puha ágyban is kényelmesen étkezhetünk. Ha fenséges reggelit szeretnénk, adjuk meg a módját: vegyük elő a déditől örökölt porceláncsészét vagy vásároljunk hasonló stílusú darabot. Ha félünk a törékeny tányéroktól, poharaktól, vásároljunk például vintage hangulatú fémbögrét.

Reggelizz az ágyban!

1. Fa reggeliző tálca, Butlers 7.990 forint
2. Zöld tányér, Ikea 995 forint
3. Mintás konyharuha, Jysk 500 forint
4. Csésze, H&M Home 1.990 forint
5. Vintage bögre, Butlers 1.590 forint
6. Kancsó, H&M Home 3.990 forint

Persze nem egészen kicsi gyerekekkel, de már egy óvodással együtt is reggelizhetünk az ágyban. Azért a fogásokat válogassuk meg jól, például kerüljük a müzlit tejjel, amit könnyen kiboríthat. Egy színes tálcával, cicás tányérral megalapozhatjuk a hangulatot egy pompás, közös hétvégéhez. A lurkók garantáltan élvezni fogják a közös mókát!

Reggelizz az ágyban!

1. Cicás tányér, H&M Home 1.290 forint
2. Tojástartó, Butlers 590 forint
3. Reggelizőtálca, Ikea 2.490 forint
4. Tálca, Ikea 1.990 forint
5. Pohár, Jysk 799 forint
6. Tányérszett, Mamas & Papas 7.990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top