Otthon

Otthon Melege:így lehet pályázni az olcsó hűtőre és mosógépre

Az Otthon Melege Program keretében olcsóbban juthattok hűtőszekrényhez és mosógéphez. Már elérhető az oldal, ahol a pályázat feltételeit részletezik.

Már elérhető a háztartási nagygépcsere program pályázati oldala. Az Otthon Melege Program keretében ismét lehet pályázni hűtő- vagy fagyasztókészülék, mosó- vagy mosó-szárítógépekre, amelyeket a boltok árainál jóval olcsóbban, 25-45 ezer forinttal kevesebbért vásárolhattok meg. A támogatási kérelmeket 2017. augusztus 7. és 28. között, régiónként eltérő időpontokban lehet benyújtani.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a vissza nem térítendő támogatással segíti a magyar családokat, hogy lecserélhessék elavult háztartási hűtőgépeket és/vagy mosógépeiket, új, magas energiahatékonyságú berendezésekre.

A támogatási kérelmeket régiónként eltérő időpontokban lehet benyújtani az ügyfélkapun keresztül, elektronikus úton. Aki még nem regisztrált, érdemes mielőbb kérni azt az önkormányzatoknál.

A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítésében segített. Az Otthon Melege Program további részletéért kattintsatok a hivatalos oldalra.

Már elérhető az Otthon Melege Pályázati oldala
Már elérhető az Otthon Melege Pályázati oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top