Otthon

A pipereasztal ékei, avagy így tárold az ékszereidet

Azoknak a nőknek szolgálunk most néhány tippel, akik mindennap, minden szetthez más-más ékszereket vesznek fel, így van mit tárolniuk, rendszerezniük az ékszeres dobozban vagy éppen a pipereasztalon.

Az ékszerek tekintetében leegyszerűsítve talán kétféle nő van: az egyik, akik pár ékszert visel állandóan, ugyanazokat a darabokat, a másik pedig aki szereti a bizsukat, csecsebecséket naponta az adott öltözékéhez igazítani. Utóbbinak bizony nem kis fejtörést okoz az ékszerek szép, átlátható és praktikus tárolása.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Érdemes a lakberendezési boltok dekorációs, kiegészítős szekcióját más szemmel végignézni, hiszen rengeteg tárgy lehet alkalmasaz ékszerek rendszerezésére. Egy tálcán például a brossok, kitűzők és gyűrűk kaphatnak helyet. Egy képkeretből fülbevaló-tárolót készíthetünk, de a nyakláncokat, függőket felakaszthatjuk a bazárban is látható rácsos irattartóra. A fekete mécsestartón szintén fülbevalókat tárolhatunk, a gyertya helyén meg gyűrűket. Akik a hagyományosabb megoldásoknál maradnának, azoknak például a tükrös ékszertartót vagy a fiókba helyezhető ékszeres tálcát javasoljuk.

A pipereasztal ékei, avagy így tárold az ékszereidet

1. Ezüstözött hajkefe készlet, Mamas & Papas 9.900 forint
2. Tükros ékszertartó, Butlers 24.900 forint
3. Fényes tálca, Ikea 3.990 forint
4. Fém, rácsos tároló, H&M Home 5.990 forint
5. Mécsestartó, Jysk 799 forint
6. Tükrös tálca, H&M Home 8.990 forint
7. Magas falú, fa tálca, Ikea 4.990 forint
8. Fiókba való rekeszes ékszertálca, Ikea 3.500 forint
9. Kinyitható ékszertartó, Butlers 7.990 forint
10. Képkeret, H&M Home 1.990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top